Čvrsta ruka Nemca mogla bi da pometla jednu zvezdu! Rangnik neće dozvoliti da se na Old Trafordu sve vrti oko dvojice Portugalaca

01.01.2022

12:31

0

Autor: 24sedam

Rangnik istakao igru Edisona Kavanija

Čvrsta ruka Nemca mogla bi da pometla jednu zvezdu!  Rangnik neće dozvoliti da se na Old Trafordu sve vrti oko dvojice Portugalaca
man utd - Copyright Tanjug/AP

 Ralf Rangnik objasnio je da će od utakmice menjati tim Mančester junajteda i koncepciju igre, ali će svi igrači, kako god stajali na terenu, morati da poštuju principe kada ekipa drži loptu u posedu i kada je ona u nogama protivnika.

Ragnik je sa "crvenim đavolima" odigrao šest utakmica osvojivši 14 bodova, bez poraza, ali sa jednim važnim pitanjem za budućnost - ima li mesta u njegovoj ekipi za Bruna Fernandeša.

- Sa Barnlijem smo morali da igramo bez Bruna, i opet smo uspeli, igrali smo sa dva napadača, dva krila, dve šestice na sredini terena - svaki igrač je bio u svojoj najboljoj mogućoj poziciji. Ovo je još jedna stvar koju pokušavamo da postignemo, bez obzira u kojoj formaciji igramo. Svakog igrača imamo na najboljoj mogućoj poziciji za njega. Dakle, ne radi se samo o vezi između Kristijana i Bruna, već i o partnerstvu između ostalih igrača. Poslednja utakmica je bila delo partnerstva Edinsona Kavanija i Kristijana, i dobro je funkcionisala. Edinson je bio igrač sa najvećom kilometražom u celom timu - objasnio je Nemac.

Tanjug/AP
 

- Pošto ćemo na svakoj utakmici menjati koncept i startnu postavu, govorimo o različitim partnerstvima i razvoju celog tima, a oni moraju da igraju sa istim načinom razmišljanja i principima kada mi posedujemo loptu ili kada je drugi tim poseduje.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike