Zvezdašima je doneo mnogo radosti: Umor i iscrpljenost, ali je na kraju presudio kvalitet

16.12.2021

18:01

0

Autor: 24sedam

Golove je dao i Milan Pavkov

Zvezdašima je doneo mnogo radosti: Umor i iscrpljenost, ali je na kraju presudio kvalitet
267468620_10160032454729884_1521939455601208710_n - Copyright FK Crvena zvezda

Poveo je TSC u utakmici 21. kola Superlige Srbije, ali je na kraju Crvena zvezda ipak pobedila. Ekipa Dejana Stankovića je slavila sa 3:2, a jedan od strelaca je bio i Mirko Ivanić. Vezista branioca titule doneo je izjednačenje u 15. minutu.

- Mislim da je danas bila stvarno jedna evropska utakmica u našoj Superligi, na ovom divnom stadionu i ambijentu smatram da smo i mi, ali i oni odigrali vrhunski. Možda je presudilo naše iskustvo, igramo dosta ovakvih utakmica u Evropi, mogu da kažem da je to odlučilo danas. Iako smo bili vidno umorni i iscrpljeni, još jednom smo pokazali naš kvalitet i da zaslužujemo da budemo tu gde jesmo - rekao je Ivanić za klupski sajt i dodao koliko ekipi znači podrška navijača.

- Nema potrebe da više ponavljamo koliko nam podrška navijača znači. Na svakoj utakmici su tu, bilo da igramo u Srbiji ili inostranstvu. Uvek su tu za nas, ovom prilikom želeo bih da im se zahvalim na tome i da im poručim da nastave da nas bodre i u februaru.

Osvrnuo se Ivanić na svoje odlične partije, ali i govorio o tome šta navijači mogu da očekuju od njega u drugoj polusezoni.

- Nadam se da ću biti još bolji u nastavku sezone. Pre svega treba da se odmorim, mislim da mi je izuzetno potreban odmor, kao i celoj ekipi. Posle toga da se dobro pripremimo za naredne izazove - zaključio je Ivanić i čestitao svim navijačima predstojeće praznike.

- Poželeo bih svima puno zdravlja i sreće, da provedu vreme sa svojim najbližim i najdražim ljudima. Da dočekaju  sledeću godinu bolji nego što su bili u prethodnoj, ali i nauče nešto novo.

Podsetimo, crveno-bele u narednoj godini očekuje nastavak takmičenja u Superligi, Kupu Srbije, kao i u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike