Zvezdin direktor ponosan na urađeno u 2021. godini! Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu!

30.12.2021

22:49

0

Autor: 24sedam

Zvezdan Terzić podvukao crtu ispod jedne od najuspešnijih godina u istoriji crveno-belih

Zvezdin direktor ponosan na urađeno u 2021. godini! Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu!
Copyright MN Press

Godina je na izmaku, vreme je da se podvuče crta ispod urađenog u 2021, koja je za fudbalere Crvene zvezde bila jedna od najuspešnijih u klupskoj istoriji.

Svestan je toga i generalni direktor giganta iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić, koji je na virtuelnoj crveno-beloj večeri istakao veliki ponos urađenim u prethodnih 365 dana.

Napravili smo velike rezultate u 2021. godini, kao dokaz ostvarenog je i transparent koji su naši navijači, inače naši najveći kritičari, istakli na poslednjoj utakmici, a to je "najveći uspeh u poslednjih 30 godina". Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu. Vratili smo u maju posle 14 godina duplu krunu na „Marakanu“, u avgustu smo peti put uzastopno ušli u grupnu fazu u Evropi – istakao je Terzić.

Alfa i omega srpskog prvaka posebno je zadovoljan izdanjima Stankovićevih izabranika u Evropi.

- Osvajanjem prvog mesta u grupi Lige Evrope izborili smo posle ko zna koliko vremena plasman u osminu finala. Osvojili smo toliko bodova da smo na rang listi uspeli da se probijemo na 35. mesto i mogu sa mnogo argumenata da kažem da smo najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima. Ostvarili smo toliko koeficijenata da smo sledećeg leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona u povlašćenom položaju u svim rundama do grupne faze.

Poslednjom rečenicom Terzić je jasno stavio do znanja da se na crveno-beloj strani Topčiderskog brda ne odriču borbe za titulu, iako na polusezoni zaostaju pet bodova za liderom i najvećim rivalom Partizanom.

- Bez obzira što smo zadovoljni urađenim, nećemo se uspavati. Nastavićemo da sanjamo i da kroz rad ostvarujemo svoje snove. Hteo bih svim zaposlenima u klubu da se zahvalim na radu i trudu, a svim ljudima koji vole Zvezdu da poželim zdravlje, sreću, uspeh i naravno, da i sledeće sezone budemo šampioni, po peti put uzastopno. Srećna svima Nova godina - rekao je Zvezdan Terzić.

NAJBOLJI SU IVANIĆ, LAZETIĆ, BUBANJ…
Navijači Crvene zvezde izabrali su najbolje pojedince u godini na izmaku u svim kategorijama. Najbolji senior je Mirko Ivanić, koji je pobedio u konkurenciji Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Milana Rodića, Gelora Kange i Aleksandra Kataija.

Proglašeni su i najbolji mladi fudbaleri kluba, podeljeni po godištima. Najstariji među njima, rođen 2004, već je prvotimac - Marko Lazetić. Tu su još trojica napadača - Mateja Bubanj (2005), Veljko Vukojević (2006) i Vasilije Kostov (2008), kao i golman Jovan Miladinović (2007).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike