Čekam tebe da ostvarim jedan davni san! Dva klinca iz Stanojevićevog tima uzeli su pelcer od pravih asova Partizana (FOTO)

29.12.2021

09:11

0

Autor: 24sedam

Nikola Terzić i Marko Milovanović znali su na koga treba da se ugledaju

Čekam tebe da ostvarim jedan davni san! Dva klinca iz Stanojevićevog tima uzeli su pelcer od pravih asova Partizana (FOTO)
vlahović,živković - Copyright MN Press

Nema bolje motivacije od one da učenik prestigne u znanju i veštinama svog učitelja ili idola. Ovo je priča o četiri fudbalera Partizana, koja je kao i mnoge završila na Instagramu, da svedoči o tome kako su dva Partizanova klinca iz sezone 2021/22 krenula da dosegnu "jedan davni san", maštajući verovatno da budu u timu sa današnjim vedetama Piksijevih "orlova".

Nikola Terzić danas ima 21 godinu, ali je  decembru 2013. godine sa 13 godina sanjao kako će jednog dostići karijeru Andrije Živkovića, tada 17-godišnjeg fudbalera Partizana. Danas Terzić igra baš na toj poziciji kao i krilni fudbaler solunskog PAOK.

Sa desnog krila pokušava levom nogom da završava akcije i asistira. Na 13 utakmica u Superligi postigao je četiri gola, ali je u kvalifikacijama za Ligu konferencija dao ključnu asistenciju za 2:2 protiv Sočija u poslednjim momentima utakmice.

 

 

 

Ništa manji značaj nije imao ni pogodak supertalentovanog Marka Milovanovića protiv Anortozisa. Uradio je to u stilu Dušana Vlahovića, koji je od njega stariji svega tri godine, dovoljno da mu bude uzor na početku jedne velike karijere.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike