Sve je gotovo! Barselona u ponedeljak predstavlja Ćavijevo prvo pojačanje!

26.12.2021

21:50

0

Autor: 24sedam

Španski napadač stiže iz Mančester sitija

Sve je gotovo! Barselona u ponedeljak predstavlja Ćavijevo prvo pojačanje!
profimedia-0637921801 - Copyright Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images

Sve je gotovo, još samo formalnosti dele Ferana Toresa od zvanja prvog pojačanja Barselone u trenerskoj eri Ćavija Ernandeza! Ukoliko u poslednjem trenutku ne dođe do veleobrta, Barselona će u ponedeljak ozvaničiti dolazak Ferana Toresa.

Španski mediji večeras javljaju da je sve skoro završeno. Mladi napadač u ponedeljak ujutru stiže u Barselonu na lekarske preglede i ako sve prođe prema očekivanjima reprezentativac „crvene furije“ biće predstavljen na „Nou Kampu“.

„Marka“ podseća da je Tores u oktobru, tokom reprezentativne akcije u Ligi nacija, doživeo prelom stopala, zbog čega Katalonci najpre žele da se uvere da je u optimalnom fizičkom stanju, a plan je da se već u utorak stavi na raspolaganje Ćaviju.

Podsetimo, Barselona i Mančester siti su se našli na 55 miliona evra, plus potencijalnih 10 miliona kroz bonuse, koji se odnose na rezultate (osvajanje Primere), broj odigranih utakmica (70% po najmanje 45 minuta), lična ostvarenja (osvajanje Zlatne lopte ili Zlatne kopačke), te ukoliko ga Katalonci u budućnosti prodaju za više od 100 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike