Barsa se budi! Ćavijevo prvo pojačanje stiže iz Mančester sitija!

22.12.2021

16:21

0

Autor: 24sedam

Katalonci neće tek tako odustati od ove sezone

Barsa se budi! Ćavijevo prvo pojačanje stiže iz Mančester sitija!
profimedia-0636912988 - Copyright Profimedia

Dugo Barselona nije bila u težoj sitaciji. Finansijski problemi neminovno su se preneli na teren, pa je Barsa posle dugo godina ostala bez mesta u nokaut fazi Lige šampiona, dok se u Primeri već na polusezoni oprostila od borbe za šampionski tron.

Da stvar po giganta sa „Nou Kampa“ bude teža, u ovom trenutku Kataloncima „visi“ i mesto u elitnom takmičenju naredne sezone, zbog čega će čelnici kluba i trener Ćavi tokom januarske pijace pokušati da ojačaju igrački kadar kako bi „dohvatili“ jedno od prva četiri mesta na kraju sezone.

A prvo pojačanje trebalo bi da bude španski reprezentativac iz Mančester sitija Feran Tores! Nekadašnji napadač Valensije je još ranije dogovorio lične uslove sa katalonskim gigantom, a španski mediji u sredu bruje da su i rukovodstva dva kluba postigla dogovor o visini obeštećenja.

Katalonski „Sport“ piše da je Siti u prvi mah tražio 75.000.000 evra, ali su se dve strane na kraju našle na 55 miliona i očekuje se da Tores već u prvim danima nove godine bude predstavljen u Barseloni.

Podsetimo, španski fudbaler je 2020. godine stigao u Siti iz Valensije za 28 miliona evra, a u dresu „građana“ je odigrao 43 utakmice na kojima je postigao 16 golova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike