dEE i Sarenii se rastali sa 4Glory-em

26.11.2021

17:03

0

4glory još uvijek nije objavio nova pojačanja

dEE i Sarenii se rastali sa 4Glory-em
sarenii - Copyright A1 Adria

Domaća CS:GO ekipa, 4Glory, se juče rastala sa Milošem “dEE” Marčetom, Nemanjom “sarenii” Šarencem, kao i trenerom Mihajlom “feedme” Petrovićem, piše portal "Rur.rs".

dEE je početkom godine stigao u ekipu zajedno sa Sergejem “IDZUO” Soviljem. Dok je IDZUO vrlo brzo zamenjen, pre nego što je prešao u Marten Gaming, dEE je postao jedan od važnijih igrača. Tri meseca kasnije im se pridružio i Sarenii, a 4Glory je odmaj izrastao u jednu od najboljih ekipa na Balkanu.

Uspeli su da osvoje petu sezonu CS:GO Adria Prvenstva, Kuvo OneTap, kao i da završe na četvrtom mestu CEE Šampionata. Nažalost, u poslednje vreme im je forma drastično opala, zbog čega su ispali iz Pinnacle Fall Series-a već u prvoj fazi, pre nego što su na A1 Adria ligi eliminisani u polufinalu.

Pored Nemanje i Miloša, 4glory se rastao sa svojim trenerom, feedmeom.

- Pre svega bih želeo da se zahvalim organizaciji i svima sa kojima sam radio u 4Glory-u. Ovo je istinski neverovatna organizacija i uživao sam u svakom trenutku svog vremena provedenog sa njima. Sada je došlo vreme da krenem dalje i da potražim novu ekipu - dodao je trener.

4glory još uvijek nije objavio nova pojačanja, zbog čega njihovu postavu sada čine samo tri igrača:

Vladan “Kind0” Mandić
Luka “c0llins” Živanović
Filip “aVN” Belojica

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike