Vlada "Cold Heart" Stanković obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat: Vreme je za napad na zlato!

01.10.2021

11:04

0

Autor: 24sedam

Ubedljiv nastup našeg takmičara

Vlada "Cold Heart" Stanković obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat: Vreme je za napad na zlato!
Vlada Stanković - Copyright RUR

Srpski Tekken 7 reprezentativac, Vlada "Cold Heart" Stanković, je sinoć preko regionalnog takmičenja obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat, koji će se krajem godine održati u Izraelu!

Na regionalnom Tekken 7 turniru takmičilo se 12 igrača, koji su bili podeljeni u četiri jednake grupe. Naš predstavnik se našao u grupi A, zajedno sa reprezentativcima Bosne i Hercegovine, Turske i Slovačke. Vlada je uspeo da ostvari perfektan rezultat u grupi i da zabeleži pobede u sva tri okršaja, zbog čega je kao prvoplasirani obezbedio plasman u drugu fazu.

U drugoj fazi, koju smo gledali u četvrtak uveče igrao se tzv. Round Robin format, što znači je svako morao sa svakim da odigra po jedan meč. Od šest reprezentativaca (Srbija, Turska, Grčka, Poljska, Hrvatska i Izrael) koji su se plasirali u drugu fazu, četiri najbolja su obezbedila plasman na IeSF Svetski Šampionat.

Vlada je svoje učešće u drugoj fazi započeo porazom od poljskog predstavnika, Frizena, koji je bio bolji rezultatom 2:1. Na svu sreću, to nije omelo našeg reprezentativca, koji je nakon toga vezao tri pobede u duelima sa Grčkom, Turskom i Izraelom, izgubivši samo jednu rundu. Sa te tri pobede je već obezbedio mesto u najbolja četiri, zbog čega je potpuno rasterećen igrao poslednje kolo sa Hrvatom, Crashbanterom.

Vlada iz godine u godinu dokazuje da je ne samo najbolji igrač u Srbiji, već da je i jedan od najboljih u Evropi. Našu zemlju je nekoliko puta predstavljao na najvećim svetskim takmičenjima, a sada će imati novu priliku da pokuša konačno da se domogne zlatne medalje!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike