Srpska CS:GO reprezentacija sutra počinje učešće na regionalnom IeSF takmičenju

27.09.2021

16:43

0

Autor: 24sedam

Bliži nam se početak kvalifikacija

Srpska CS:GO reprezentacija sutra počinje učešće na regionalnom IeSF takmičenju
Copyright RuR/IeSF
Nešto više od 24 časa nas deli od početka regionalnih IeSF kvalifikacija na kojima će se srpska CS:GO reprezentacija takmičiti u grupi D zajedno sa Češkom, Ukrajinom, Turskom i Estonijom!

Za našu CS:GO reprezentaciju nastupaće momci koji igraju za iNation, Ivan ”ptKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević. Oni su tokom domaćih kvalifikacija imali poprilično težak zadatak pred sobom, ali su pokazali da imaju neverovatan potencijal savladavši favorite poput 4Glory-a. Samim tim su dokazali da su zaslužili da predstavljaju Srbiju, što će sada i dobiti priliku da urade.

Svi mečevi u grupnoj fazi će se igrati u BO3 formatu, a po dve najbolje ekipe iz svake će se plasirati u četvrtfinale. Tada više nema mesta za greške, jer će se samo finalisti plasirati na finalni turnir!

U prvom kolu ćemo se sastati sa reprezentacijom Estonije i taj meč možete pratiti od 19:30 na IeSF Twitch kanalu! Drugo kolo će se odigrati dan kasnije, kada će se naši momci sastati sa turskom ekipom, da bi onda usledio slobodan dan. U akciju se vraćamo 1. oktobra protiv Češke Republike, da bi poslednji meč bio protiv Ukrajine. Kao i prvog dana, svi mečevi počinju u 19:30.

Četvrtfinale je zakazano za 3. oktobar, dok će se svi polufinalni i finalni mečevi odigrati 4. oktobra. Sve informacije o turniru možete pronaći na sledećem linku!

Samo finalisti ovog turnira će plasirati na veliku završnicu koja će se održati krajem godine u Eilatu. Za sve buduće informacije o ovom takmičenju možete pratiti našu stranicu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike