Najpoznatiji strimer video-igara saznao da ima karcinom! Sa samo 32 godine ulazi u bitku za zdravlje

27.03.2024

17:59

0

Supruga mu zakazala pregled, svi su u šoku od saznanja

Najpoznatiji strimer video-igara saznao da ima karcinom! Sa samo 32 godine ulazi u bitku za zdravlje
Ninja, arhiva - Copyright Printscreen/Twitter/Ninja

Čuveni strimer Tajler Blevins, poznatiji kao Ninja objavio je na društvenim mrežama da mu je otkriven karcinom nakon rutinskog dermatološkog pregleda.

U pitanju je melanom, ali na sreću, pronađen je na vreme, tako da su lekari za sada optimisti, piše RuR.

Sve je počeo pregledom koji je zakazala njegova supruga Džesika.

Ovo je Nindža napisao:

- U redu, još uvek sam malo u šoku, ali želim da vas sve obavestim. Pre nekoliko nedelja otišao sam kod dermatologa na godišnji pregled kože i madeža, što je Džes proaktivno zakazala za mene. Želeli su da uklone jedan madež na dnu mog stopala, samo da budu oprezni. Ispostavilo se da je melanom, ali su optimistični da smo ga otkrili u ranoj fazi. Pojavila se još jedna tamna mrlja blizu te, pa su danas uzeli biopsiju te mrlje i uklonili veći deo oko melanoma u nadi da će pod mikroskopom videti jasne ivice koje nisu melanom i da ćemo znati da smo ga se rešili. Zahvalan sam što imamo nadu da smo ovo otkrili rano, ali molim vas shvatite ovo kao javni poziv da idete na preglede kože.

 

 

Njegovi fanovi i prijatelji su mu pružili veliku podršku na društvenim mrežama i pohvalili njegovu ženu koja je zakazala ovaj pregled.

Fanovi i drugi strimeri poslali su svoje dobre želje Nindži. Strimer SaferPK je napisao: "Nadam se najboljem. Puno ljubavi i za Džes što je bila proaktivna." CouRage je takođe odgovorio na njegov tvit sa: "Volim te brate. Molim se za tebe." Jedan fan je rekao da je zakazao pregled i odgovorio na njegov tvit sa: "Upravo sam zakazao svoj." Drugi fan je rekao: "Drago mi je da je otkriveno rano. Želim ti sve najbolje i da se vratiš zdrav!"

Ko je Nindža?

Nindža ima 19 miliona pratilaca na Twitchu, što ga čini strimerom sa najviše pratilaca na toj platformi. Njegova karijera strimera počela je 2011. godine kada je takmičarski igrao Halo. U jednom Reddit AMA, otkrio je da je počeo da strimuje kako bi se finansijski podržao. Počeo je da igra popularnije igre poput Fortnite-a jer mu je brat sugerisao da će tako privući više gledalaca.

Sada, u većini svojih strimova, igra Fortnite, ali je igrao i druge popularne igre kao što su Among Us i Minecraft. Njegov najgledaniji strim na Twitchu, sa 7 miliona pregleda, je od pre pet meseci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR/24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike