Doublelift tvrdi da mu je Team Liquid sabotirao karijeru u LCS-u

11.03.2024

17:41

0

Legenda LCS lige je na svom strimu otkrio da mu je generalni menadžer Team Liquida zabranio da se pridruži njihovom 2024 sastavu

Doublelift tvrdi da mu je Team Liquid sabotirao karijeru u LCS-u
Copyright Kevin Chang for Team Liquid, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Legenda LCS lige Doublelift je na svom strimu otkrio da mu je Dodo, trenutni generalni menadžer Team Liquida, zabranio da se pridruži njihovom 2024 sastavu tokom pregovora sa midlejnerom jojopyun-om, piše portal "Rur.rs".

Doublelift je krajem 2023. godine izjavio da će definitivno ostati u penziji, iako je samo nekoliko meseci ranije rekao da 2024. godine planira da se u potpunosti posveti karijeri u LCS-u. Ova situacija potencijalno objašnjava njegovu odluku.

Doublelift je tokom nedavnog strima pomenuo ”LCS menadžera koji je lagao svoje igrače”. Njegovi gledaoci su želeli da čuju o čemu se radi, ali je streamer promenio temu pošto bi ova priča ”započela rat”. Na kraju je popustio međutim, i potom javno optužio Team Liquid menadžera Dodoa, koji je navodno iskoristio svoju poziciju kako bi sprečio njegov dolazak u ekipu.

Streamer je otkrio da mu je prvo prišao direktor Liquida, koji je želeo da napravi ”ultimativni LCS tim” zajedno sa midlejnerom jojopyun-om, ali da je Dodo umešao prste.

- Jojo je pitao za mene, ali me Dodo nije pomenuo u bilo kom trenutku tokom pregovora. Dodo je prvo izbegavao ovu temu, ali je na kraju rekao: Jedini način da se Doublelift pridruži Liquidu je da ja dam otkaz. Nećemo sarađivati sa njim. Nema šanse.

Streamer je potom pokušao da reši ovaj problem sa direktorom organizacije, ali nije dobio odgovor. Team Liquid za sada nije dao odgovor na ove optužbe.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike