Mesijeva i Aguerova esports organizacija predstavila novu CS2 ekipu: Za nas će igrati samo najbolji igrači!

08.03.2024

12:45

0

Južnoamerička scena postaje sve konkurentnija i interesantnija

Mesijeva i Aguerova esports organizacija predstavila novu CS2 ekipu: Za nas će igrati samo najbolji igrači!
KRÜ CS 2 - Copyright printscreen/KRÜ Esports

Još konkurencije na južnoameričkoj sceni. Argentinska esports organizacija KRÜ Esports je zvanično predstavila svoj prvi Counter-Strike 2 sastav na čelu sa veteranom Robertom "reversive" Temtamom, koji je ranije nastupao za ekipe kao što su Isurus, Furious i Leviatan. Ovaj sastav se takmičio na otvorenim kvalifikacijama za mnoge velike turnire, uključujući PGL Copenhagen Major, IEM Chengdu i IEM Dallas.

S obzirom na popularnost kantera u Argentini i Južnoj Americi uopšte, ovo je prilično logičan potez organizacije. KRÜ je u septembru 2023. godine pokušao da oformi ekipu sa Paqueta igračima, ali je Red Canids na kraju preuzeo ovaj sastav.

- Za naš tim će igrati samo najbolji igrači. Pružićemo im sve što je potrebno kako bi napredovali - izjavio je suvlasnik organizacije, Serhio Aguero.

 

 

Serhio Aguero je osnovao KRÜ Esports 2020. godine otkada su oformljene mnoge uspešne ekipe, uključujući Rocket League, FIFA, VALORANT i League of Legends. U novembru 2023. godine, organizaciji se pridružio Leo Mesi kao suvlasnik i jedan od članova izvršnog odbora.

Za KRÜ Esports Counter-Strike 2 sastav nastupaju: Roberto "reversive⁠" Temtam, Nikolas "lenci" Lensinas, Joakin "atarax1a⁠" Biglieri, Eduardo "laser⁠" Češekin, Sebastian "righi" Rigi i Ignasio "nch⁠" Devita (trener).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike