Istorijska pobeda za Dupreeha! Vitality osvojio poslednji CS:GO Major!

22.05.2023

17:21

0

Briljirao je Metju "ZywOo" Erbo, koji je osvojio novu MVP nagradu

Istorijska pobeda za Dupreeha! Vitality osvojio poslednji CS:GO Major!
Vitality slavi titulu - Copyright RuR/Blast

Došao je kraj poslednjem CS:GO Majoru na kojem je Vitality došao do istorijske pobede savladavši GamerLegion rezultatom 2-0. BLAST.tv Major u Parizu ostaće upamćen po mnogim stvarima, ali možda i najviše po tome što je sinoć Piter "dupreeh" Rasmusen postao igrač sa najviše Major titula u istoriji igre, odvojivši se od svojih bivših saigrača iz Astralisa, koji su ostali na četiri.

Tokom celog turnira gledali smo veliki broj iznenađenja, dok je Vitality jedina ekipa koja je sve vreme ostala konstantna, piše RuR. Tu formu su preneli i u veliko finale, gde ih je čekao GamerLegion, koji je već nadmašio sva očekivanja. GL je dao sve od sebe, ali na kraju to ipak nije bilo dovoljno da naprave još jedno iznenađenje.

Prvo smo gledali Overpass na kojem je Vitality počistio GL rezultatom 16-6. Očekivali smo više uzbuđenja na Nuku, što smo i dobili. Mihai "iM" Ivan, AWP član Legiona bio je jedan od najboljih igrača na turniru, dao je sve od sebe, zbog čega je njegova ekipa u jednom trenutku imala prednost od 10-5. To nažalost nije bilo dovoljno, pošto su žuto-crni sjajnom CT stranom preokrenuli rezultat.

Ponovo je briljirao Metju "ZywOo" Erbo, koji je osvojio novu MVP nagradu, ali i svoj prvi Major trofej. Uz Aleksandra "s1mple" Kostiljeva, nema sumnje da je ZywOo najbolji igrač na svetu, zbog čega možemo reći da je zaslužio da podigne poslednji CS:GO trofej.

Mi smo se na neki način sinoć i oprostili od CS:GO-a, pošto narednih meseci očekujemo da će igra početi da se seli na Counter Strike 2. Iako ćemo narednih nedelja gledati još nekoliko velikih turnira, verujem da će svim velikim ekipama misli već biti na novoj igri.

Da li je Paris Major ispunio vaša očekivanja i ko će po vama biti lider po izlasku novog Kantera? Da li je Vitality zasluženo došao do titule?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike