LeBron ostaje u drugoj DPC diviziji, Alexxo čeka na odlučujući tajbrejk

21.02.2023

19:17

0

Autor: P.K.

Čeka se rasplet situacije posle trostrukog taj-brejka

LeBron ostaje u drugoj DPC diviziji, Alexxo čeka na odlučujući tajbrejk
DOTA turnir - Copyright RuR/Games.con

Samo dva dana nas deli od Dota 2 Majora u Limi, a DPC i dalje traje za neke ekipe u drugoj diviziji.

Ovom prilikom smo se fokusirali na igrače iz Srbije koji se takmiče u evropskoj ligi – Aleksandra "Alexxo" Diklića (D2 Hustlers) i Nikolu "LeBron" Popovića (Ancient Tribe).

Evropa je uvek bila jedan od najkompetitivnijih regiona kada je Dota 2 u pitanju, pa ni druga DPC divizija nije izuzetak, piše RuR. Bilo je tu dosta kvalitetnih ekipa, uključujući D2 Hustlers za koji nastupa Alexxo, kao i Ancient Tribe, koju predvodi veteran srpske Dota 2 scene, LeBron. Mihajlo ”MikSa” Jovanović je takođe registrovan kao izmena za Ancient Tribe.

LeBron i ekipa su odigrali sve svoje mečeve u DPC-u, završivši zimsku sezonu sa rezultatom 2-5. Ovaj rezultat je bio taman dovoljan da Ancient Tribe ostane u drugoj diviziji, što znači da ćemo LeBrona ponovo gledati u prolećnoj sezoni. Nadamo se da će tada uspeti da se popne u prvu diviziju! Ancient Tribe je za ovaj plasman osvojio 7.000 dolara.

RuR/Printscreen: Liquipedia
 

 

Alexxa i D2 Hustlers uskoro čeka težak trostruki tajbrejk protiv ekipa Alliance i Monaspa, koji će odlučiti koja dva tima će proći u prvu diviziju. Ovom tajbrejku će se potencijalno pridružiti i Ooredoo Thunders, koji sutradan igraju poslednji meč sezone protiv tima Bald Reborn. Ovaj scenario je praktično zagarantovan, imajući u vidu Gorgc-ove rezultate.

Sve u svemu, D2 Hustlers je veoma jaka ekipa, tako da verujemo da će Alexxo uspeti da zauzme jedan od slotova za prvu diviziju. Datum odlučujućeg tajbrejka nam i dalje nije poznat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike