Partizan napravio i CS:GO tim! Predstavljen i novi menadžer!

05.08.2022

20:18

0

Autor: 24sedam

Reč je o bivšem treneru 4glory ekipe, koja je dugo važila za jednu od najboljih u Srbiji

Partizan napravio i CS:GO tim! Predstavljen i novi menadžer!
Dejan Atanacković - Copyright Promo/Esport Partizan

Partizan Esport spada u jednu od sekcija crno-belih. Nisu ostvarili željeni rezultat u League of Legends, ali to nije zaustavilo nove poteze. Poslednji u nizu jeste pravljenje ekipe za popularnu igricu "Counter Strike: Global Offensive"!

Kako je objavljeno na Tviteru, crno-bele ćemo uskoro gledati i na toj sceni, a ubrzo se očekuje i da saznamo ko će činiti roster.

Kao menadžer ekipe predstavljen je Dejan “Baxacha” Atanacković. Re je o bivšem treneru 4glory ekipe, koja je dugo važila za jednu od najboljih u Srbiji.

 

 

Zašto si odabrao Partizan?

- Hvala vam na ovakvoj dobrodošlici, pre svega da se zahvalim ekipi TeleSporta na odvojenom vremenu i čestitkama! Ja kao dugogodišnji navijač Partizana ne verujem da bih ikada odbio tu ponudu, a o Partizanu su reči suvišne! Partizan je veliko ime i ja sam, pored ostalih opcija koje sam imao, odlučio da odaberem Partizan i da zajedno ispišemo istoriju kakvu ovakav klub zaslužuje.

Koji su planovi CsGo sekcije i kakve ambicije imate?

- Kada je u pitanju CS:GO sekcija, potrebno je biti realan i odabrati najbolje igrače koji su u ovom trenutku dostupni. Ambicije i ciljevi su postavljeni jako visoko, tako da ćemo vredno raditi kako bi do tih rezultata i došli. Daću sve od sebe da skupim najbolju moguću ekipu iz regiona i šire.

Za kraj, poruka za navijače i šta mogu očekivati od tebe i igrača koje dovedeš?

- Navijače bih zamolio da imaju malo strpljenja dok okupimo najbolji mogući sastav, a onda ćemo zajedno da se radujemo uz stikere Partizana na majoru! AJMO CRNO BELI! - naveo je Atanacković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike