Shroud izabrao stranu: ”CS:GO je smejurija u poređenju sa Valorantom”

26.07.2022

16:24

0

Sa gomilom iskustva sa obe igre čuveni strimer Shroud je presudio

Shroud izabrao stranu: ”CS:GO je smejurija u poređenju sa Valorantom”
Screenshot 2022-07-26 at 18.18.11 - Copyright Printscreen/twitch.tv/shroud

Sa gomilom iskustva sa obe igre, kako na casual, tako i na profesionalnoj sceni, čuveni strimer Shroud je presudio da je Valorant daleko teža i kompleksija igra od CS:GO-a, prenosi portal "Rur.rs".

- Valorant je prosto težak, toliko da ne može da se meri sa CS:GO-om. Nisam siguran da li je to slučaj jer su ljudi prosto jako dobri u igri, ili su dobri jer je igra možda malo lakša za savladati. U svakom slučaju, konkurencija je na izuzetno visokom nivou.

Ovo mišljenje je kontradiktorno sa njegovom prethodnom izjavom, kada je 2020. godine rekao da je Valorant lakši za igru, i da nije naročito kompleksan. Međutim, to je bilo u periodu kada se Valorant tek pojavio – Shroud je od tada u igru uložio više od 1000 sati, a nedavno je stupio i na profesionalnu scenu, tako da je i logično da mu se mišljenje danas promenilo.

Sve je stvar ukusa, i za obe igre definitivno možemo da kažemo da su kompleksnije na neki način. Kada je Valorant u pitanju, imamo različite agente i sposobnosti koje dosta utiču na tok meča – element igre koji CS:GO ne poseduje.

Shroud se nedavno pridružio Sentinels Valorant sastavu. U akciji ćemo ga prvi put videti 1. avgusta, na Valorant Champions Tour: Last Chance kvalifikacijama.

Šta vi mislite, koja igra je kompleksnija, Valorant ili CS:GO?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike