Heroic zvanično predstavio Jabbija!

21.06.2022

17:32

0

TIm osvojio svoj prvi LAN, a sad objavio da je spreman da rizikuje!

Heroic zvanično predstavio Jabbija!
jabbi-heroic - Copyright RuR/Heroic

Samo par dana nakon što se Heroic rastao sa Ismailom ”refrezh” Alijem, predstavili su novog člana petorke, bivšeg igrača Copenhagen Flamesa, Jakoba “⁠jabbi⁠” Nigarada!

Kako piše RuR, Heroic se ovog vikenda rastao sa Refrezhom, samo nedelju dana nakon što su podigli svoj prvi LAN trofej. Naveli su da je razlog promene bio neuspeh da se napravi taj finalni korak napred, kako bi postali konkurentni sa najvećim ekipama!

Tu na scenu stupa Jabbi, osamnaestogodišnjak koji se dokazao u dresu Vatrica da može da nastupa i na najvišem nivou. Za ovaj transfer su naveli da su spremni da rizikuju, jer veruju da Danac vrlo dobar igrač, koji ima potencijala da postane jedan od najboljih!

On je dres Copenhagen Flamesa nosio više od dve godine, zabeleživši solidne individualne brojke, koje su mnogo napredovale u poslednjih godinu dana. On će svoj debitantski nastupa imati na početku ESL Cologne turnira, koji je zakazan za 5. jul.

Heroic je ovaj turnir već osvajao u online formatu, ali igrati pred publikom je nešto potpuno drugačije. Sigurni smo da će i sa ovom promenom spadati među glavne favorite, ali opet daleko od ekipa kao što su Faze Clan i NAVI.

 

 

"Presrećan sam što sam se pridružio Heroicu! Ovo je ogromna prilika za mene! Radi se o ekipi koja igra uzbudljiv CS, a i pored toga biva konstantna među pet najboljih. Jedva čekam da se dokažem i da pomognem Heroicu da napravi korak napred”, izjavio je Jabbi.

Da li verujete da će Jabbi pomoći timu da napravi taj "korak napred”?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike