Nicoodoz i Roej potpisali za Fnatic

05.06.2022

16:51

0

Ekipa je već neko vreme u vrlo lošoj formi, da li će ovo doneti promenu?

Nicoodoz i Roej potpisali za Fnatic
fnatic - Copyright RuR/Fnatic

Dva najbolja igrača Copenhagen Flames-a, Niko “⁠nicoodoz⁠” Tamđidi i Fredrik “⁠roeJ⁠” Jorgensen će plavo-narandžasti dres zameniti crno-narandžastim, pošto su predstavljeni kao novi članovi Fnatica!

Fnatic je već neko vreme u vrlo lošoj formi, zbog čega se ne sećamo kada smo ih poslednji put gledali na nekom većom turniru. Često su pravili izmene u rosteru i nikako nisu uspeli da pronađu dobitnu kombinaciju, piše RuR.

Aleks ”ALEX” Mekmikin se nije najbolje snašao u ekipi, pa će napustiti organizaciju zajedno sa Valentinom ”poizon” Vasilevim koji je poslednjih meseci bio na probnom periodu.

Jedina dva igrača koja su preživela najnoviju promenu su Fredi “⁠KRIMZ⁠” Johanson i Vilijam ”mezii” Merimen, koji su se pokazali kao vrlo važan deo postave. Njima će se sada pridružiti dvojac koji već neko vreme igra na visokom nivou i koji je zaslužio da zaigra za neko veće ime.

 

 

Nicoodoz spada u jednog od boljih mladih AWP igrača, što je i dokazao na poslednja dva Majora, kada je sa Vatricama, kao potpuni autsajder dogurao do završnih faza.

Roej sa druge strane je neko ko je već nastupao za neko veće ime, pošto je dugo nosio dres Mad Lionsa. Ipak, prelaskom u Copenhagen Flames, zaigrao je mnogo slobodnije, fokusirajući se na individualne nastupe, što se ispostavilo kao pun pogodak, jer je pokazao da je i te kako kvalitetan frager. Zbog toga verujem da je Fnatic napravio odličan potez dovođenjem ovog dvojca.

Sada im još uvek fali jedan igrač kako bi bili potpuno kompletni. Verujem da neće mnogo čekati sa predstavljen poslednjeg člana, ali verujem da bi uz jedno kvalitetno ime mogli da se vrate na vrh!

Da li vi verujete da će roeJ i nicoodoz biti dobra pojačanja za ekipu?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike