Dok čeka Radonjića i Kostića, Herta završila bivšeg kapitena Partizana: Jovetić „zatvorio krug“

26.07.2021

21:50 >> 21:54

0

Autor: Adam Štulić

Crnogorski reprezentativac tri godine u Berlinu

Dok čeka Radonjića i Kostića, Herta završila bivšeg kapitena Partizana: Jovetić „zatvorio krug“
Copyright Profimedia/

Malo je igrača koji mogu da se pohvale činjenicom da su tokom karijere igrali u svim ligama petice, a među njima će uskoro biti Stevan Jovetić.

Kako javlja uticajni novinar Đanluka Di Marcio, crnogorski reprezentativac dogovorio je sve uslove saradnje sa Hertom i u narednih nekoliko dana staviće paraf na trogodišnju vernost sa berlinskim klubom.

Čelnci Herte su, očigledno, naučili lekciju iz prošle sezone i neće sebi dozvoliti da se ponovo kockaju sa bundesligaškim statusom.

Zbog toga su u Berlin doveli legendarnog Fredija Bobića za sportskog direktora, čiji je prvi veliki posao angažovaje nekadašnjeg kapitena Partizana, koji u Hertu stiže kao slobodan agent posle isteka saradnje sa Monakom.

Pročitajte još

Podsetimo, Jovetić je posle odlaska iz Humske igrao u Seriji A za Fiorentinu i Inter, u Premijer ligi je nosio dres Mančester sitija, dok je u Primeri nastupao kao igrač Sevilje. Posle iskustva u Ligi 1, kapiten Crne Gore će u narednoj sezoni dobiti priliku da se okuša i u Bundesligi kao napadač Herte, koja na sve načine pokušava da završi i transfere srpskih reprezentativaca Filipa Kostića i Nemanje Radonjića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike