Olimpik dobio ponudu za Radonjića, zemlja je poznata, ime kluba se nagađa

26.07.2021

15:13

0

Autor: Adam Štulić

Lekip piše da je u pitanju nemački tim, ali bez bilo kakvih detalja

Olimpik dobio ponudu za Radonjića, zemlja je poznata, ime kluba se nagađa
Copyright Nemanja Radonjić foto: Profimedia

Nije nikakva tajna da je Nemanja Radonjić na izlaznim vratima Olimpika iz Marselja. Što brži rastanak priželjkuju obe strane, a ono što koči realizaciju jeste visina obeštećenja, pošto francuski klub želi da bude na što manjem gubitku prilikom odlaska srpskog reprezentativca.

Nedeljama unazad brzonogi ofanzivac se povezivao sa klubovima širom Starog kontinenta. Herta, u kojoj je nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde prošlu polusezonu igrao na pozajmici, dugo već figurira kao sasvim realna opcija, dok su Benfika, i pogotovo Ludogorec samo na kratko ustalasali medijsko transfer leto.

Da bi definitivan povratak u Berlin mogao brzo da usledi može se naslutiti i iz saznanja uglednog „Lekipa“, koji piše da je u Marselj stigla zvanična ponuda za Radonjića.

Pročitajte još

Iako francuski list ne navodi, niti ime kluba, niti visinu ponude, u zemlji svetskih šampiona veruju da je ponuda stigla iz Berlina, uz dodatak da se čelnici Olimpika nadaju cifri od najmanje osam miliona evra za reprezentativca „orlova“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike