Da li su ove reči Kristijana Ronalda oproštaj od Juventusa?

25.05.2021

18:47

0

Autor: Adam Štulić

Portugalski as poslao poruku na Instagramu”

Da li su ove reči Kristijana Ronalda oproštaj od Juventusa?
Copyright Profimedia

Jedno od većih fudbalskih pitanja u narednim nedeljama biće i to da li Kristijano Ronaldo ostaje u Juventusu do kraja ugovora, koji važi još jednu sezonu. 

Dugo već traju spekulacije o sudbini portugalskog asa u dresu “stare dame”, a da je jedan od najboljih fudbalera sveta bliži odlasku iz Torina moglo bi da se nasluti iz njegovog posta na društvenoj mreži “Instagram”.

 – Ove godine nismo mogli da osvojimo Seriju A, čestitamo Interu na zasluženoj tituli. Međutim, moram da cenim sve što smo postigli ove sezone. Osvojili smo Superkup Italije, Kup Italije, najbolji sam strelac lige i to su stvari koje me ispunjavaju srećom – napisao je Kristijano Ronaldo, istakavši da je postigao zacrtane ciljeve u Italiji.

 – Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koje sam postavio po dolasku u Italiju. Osvojiti sve ovo u fudbalskoj zemlji koja je ispunjena dobrim igračima i jakim klubovima je velika stvar.

Ronaldo je objedinio šampionske titule i kupove u Engleskoj, Španiji i Italiji.

 – Ne jurim rekorde, oni jure mene. Fudbal je kolektivna igra ali kroz individualne uspehe pomažemo timu da dođe do uspeha. Ponosan sam na činjenicu da sam šampion, osvajač Kupa i Superkupa u Italiji, Španiji i Engleskoj. Takođe, biti najbolji igrač i strelac u te tri zemlje je velika stvar –  napisao je Ronaldo, dodavši da mu je drago što je ostavio traga svuda gde je igrao.

 – Hvala svima koji su učestvovali na ovom putovanju – zaključio je Ronaldo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike