Da li je Maradona napravio testament? Izgleda da je poznat odgovor

28.11.2020

14:56

0

Autor: D. B.

I dalje nije poznato šta će sve od imovine deliti naslednici Argentinske ikone

Da li je Maradona napravio testament? Izgleda da je poznat odgovor
Copyright Profimedia

Buran ljubavni život, petoro priznate dece, ko zna koliko nepriznatih, smrti i nedostatak testamenta. Sve ovo ukazuje da to što je Dijego preminuo ne znači da se prezime Maradona neće nalaziti u žiži interesovanja medija širom planete.

Dijego nije ostavio testament – navodno je rekao izvor AFP-a koji je veoma blizak sa porodicom pokojnog fudblskog genija.

Poptuna nepoznanica je koliko novca je Maradona uopšte imao. Tokom godina burnog i problematičnog života zaradio je, ali i potrošio bogarstvo. Određene informacije govore da je njegova imovina posle smrti vredna oko 90 miliona dolara (u ovo navodno upada i prava na korišćenje njegovog lika), a pojedini izveštaji kažu da na njegovom bankovonom rečunu stoji tek 100.000 dolara.

Pročitajte još: Sve o burnom porodičnom životu Dijega Maradone

Kada se posvađao sa ćerkom Đianinom, pretio je da će pokloniti sve što ima uključujući i nekretnine, automobile i sponzorske ugovore. Prema zakonima koji važe u Argentini tako nešto je nemoguće. Najviše koliko jedna osoba može da se odrekne je petina ukupne zaostavštine, a najmanje dve trećine moraju da podele supruga i deca.

Sada se pojavljuju i neki koji tvrde da im je Dijego otac, a kako budu proticali dani sigurno će ih biti još više.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike