"Otkopajte Maradonu, hoću da znam da li mi je otac"

28.11.2020

12:32 >> 12:39

0

Autor: D. B.

Tinejdžer iz Argentine preko advokata zatražio eshumaciju tele slavnog fudbalera

"Otkopajte Maradonu, hoću da znam da li mi je otac"
Copyright Profimedia

Rat naslednika Dijega Armanda Maradone može da počne!

Dok mediji i dalje nagađaju kolika je zaostavština koju je Dijego ostavio iza sebe (pominje se svašta: od 100.000 dolara na računu do imovine od više desetina miliona evra), počinju da se javljaju oni koji sebe smatraju njegovim naslednicima.

Pročitajte još: Sve tajne Maradoninog privatnog života

Ono što je poznato je da Dijego ima petoro priznate dece – tri ćerke i dva sina. O tome koliko vanbračne dece ima može samo da se nagađa.

Ipak, ono što traži jedan tinejdžer nagoveštava da će u danima koji dolaze biti mnogo bure.
Naime, Santjago Lara (19) traži da se otkopa telo slavnog fudbalera kako bi bio urađen DNK test kojim bi dokazao da je on Dijegov sin!

Larin advokat Hoze Nunjez je podneo zahtev pred sudom u La Plati tražeći da se njegovom klijentu omogući utvrđivanje očinstva. Lara tvrdi da je Maradonin sin od 2014. godine kada je imao tek 13 godina. Njegova majka je konobarica Natalija Grant. Ona je umrla pre 14 godina kada je imala tek 23 godine, a sedam godina ranije je, navodno, imala vezu sa slavnim fudblerom.

– Imao sam tri godine kada mi je mama umrla. Kada su joj skinuli respirator u bolnici, gde se lečila od raka, rekla je advokatima da sam sin Dijega Maradone. Ja želim da znam ko sam, a finansije me ne interesuju – objasnio je Lara gostujući u jednoj emisiji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike