Čuveni Litvanac želi sina bivšeg igrača Zvezde po svaku cenu

19.10.2020

16:09

0

Autor: D. B.

Zahuktavaju se glasine pred ovogodišnji NBA draft

Čuveni Litvanac želi sina bivšeg igrača Zvezde po svaku cenu
Copyright MN Press

Ako se bude pitao Arturas Karnišovas, a kao potpredsednik Čikaga sigurno se pita, ovaj klub će na predstojećem NBA draftu (18. novembar) sigurno izabrati Denija Avdiju.

Zufer Avdija na meču Crvene zvezde i Kvarnera 1981. godine

Sina nekadašnjeg miljenika navijača Crvene zvezde, Zufera, čoveka koji je 262 puta nosio crveno-beli dres, jedan je od momaka kojima predviđaju visok plasman na predstojećem izboru, a da bi uspeli da ga se dokopaju čelnici Čikaga su spremni da naprave veliki trejd kojim bi stigli do nekog od prva dva pika na draftu.

U susret NBA draftu: Jokić dobija srpsko društvo u Denveru?

Oni su u vlasništvu Minesote i Golden Stejta, a navodno Karnišovas je izuzetno raspoložen da ih dobije u svoje vlasništvo.

– Mislim da su i Minesota i Golden Stejt spremni da trguju. Ne bi me iznenadilo da Šarlot ili Čikago budu timovi koji bi dobili pravo da prvi ili drugi biraju na draftu – naveo je novinar Tom Haberstrou koji važi da jako dobrog poznavaoca dešavanja u svetu NBA.

Simanić se predstavlja NBA timovima

Razlog koji bi Minesota ili Golden Stejt imali da se odreknu neke buduće NBA zvezde je želja da dobiju igrača koji bi im odmah pomogao u ostvarenu ambicija. Sa druge strane Karnišovas je tek počeo da stvara novi Čikago i nema pritisak momentalnih rezultata.

Prema svim prognozama Deni Avdija, koji je član Makabija iz Tel Aviva će biti izabran sa neke od prve četiri pozicije. Osim njega među top četiri talenta su i Džejms Vajsman, Entoni Edverds i Lamelo Bol.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike