Ajntraht doneo odluku: Srbin saznao šta može da očekuje sledeće sezone

09.06.2021

15:00 >> 15:24

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač imao je sjajnu takmičarsku godinu u Austriji

Ajntraht doneo odluku: Srbin saznao šta može da očekuje sledeće sezone
Copyright Dejan Joveljić foto: Profimedia

Ajntraht je promenio celokupan sportski sektor, ali to ne bi trebalo da ima prevelikog uticaja na status Dejana Joveljića. Mladi srpski napadač prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Volfsbergeru, a ta saradnja se ispostavila kao plodonosna za sve tri strane.

Nekadašnji đak Crvene zvezde, iz koje je 2019. godine stigao u Frankfurt, postigao je 20 golova u dresu austrijskog bundesligaša u sezoni za nama, čime je, prema pisanjima pojedinih nemačkih medija, obezbedio sebi mesto na početku priprema Ajntrahta.

– Ova pozajmica imala je savršenog smisla. Naša razmišljanja su se pokazala kao potpuno ispravna – pričao je o partijama Joveljića tadašnji sportski direktor nemačkog bundesligaša Bruno Hibner, čiji odlazak ni za milimetar nije ugrozio status talentovanog centarfora.

Joveljić će, izvesno je, tokom leta dobiti priliku da se dokaže novom treneru Oliveru Glazneru, a tamnošnji mediji očekuju da će mladi Srbin dobiti određenu ulogu u Ajntrahtu u narednoj sezoni. Možda ne kao prva opcija u napadu, ali s obzirom da klub iz Frankfurta očekuju borbe na tri fronta, nekadašnji fudbaler srpskog šampiona trebalo bi da dobije prostor da pokaže šta može.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike