AEK pravi Zvezdu u malom?

29.05.2021

20:05 >> 20:09

0

Autor: Adam Štulić

Na meti atinskog kluba još jedan bivši fudbaler crveno-belih

AEK pravi Zvezdu u malom?
Copyright MN Press

Izgleda da je Vladan Milojević rešio da u AEK napravi Zvezdu u malom. Posle informacije da je srpski strateg čelnicima atinskog kluba stavio do znanja da bi u timu voleo da ima Damijena Letaleka, grčki mediji pišu da je na meti žuto-crnih još jedan bivši član srpskog šampiona Bogdan Planić.

AEK, prema pisanjima tamnošnjih medija, u najkraćem roku želi da reši poziciju golmana i štopera, a kako saznaje portal “Enwsi”, srpski defanzivac visoko se kotira u razmišljanjima vodećih ljudi AEK.

Atinjani su želeli Planića i prošlog leta, dok je na čelu sportskog sektora bio Ilija Ivić, ali su čelnici kluba da odlučili da ne ulaze u posao jer srpski fudbaler nije imao čistu situaciju sa tadašnjim poslodavcem FCSB i njegovim kontroverznim vlasnikom Điđijem Bekalijem.

U međuvremenu, snažni štoper je rešio sve sporove sa bivšim klubom posle čega je potpisao za  Makabi Haifu, u čijem dresu je ove sezone odigrao 36 utakmica. Ono što AEK nikako ne ide na ruku jeste to što Planić sa Izraelcima ima ugovor do 2023. godine, ali s obzirom na to da nisu uspeli da se dogovore Damianom Da Silvom, koji je završio u Lionu, očekuje se da rukovodstvo atinskog velikana krene u pokušaj angažovanja nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Vojvodine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike