Šumaherova porodica opet prodaje imovinu? Da bi pokrili troškove lečenja, navodno rasprodaju nekretnine

24.01.2022

15:02

0

Kobna nesreća dogodila se u francuskim Alpima 29. decembra 2013, kada je Mihael udario glavom o kamen

Šumaherova porodica opet prodaje imovinu? Da bi pokrili troškove lečenja, navodno rasprodaju nekretnine
2022-01-03_145424 - Copyright Profimedia

Prošlo je više od osam godina otkad je stravična skijaška nesreća prikovala prvaka Formule 1 Mihaela Šumahera za krevet, a porodica je prinuđena da ponovo prodaje nekretnine kako bi pokrila troškove njegovog lečenja.

Kobna nesreća dogodila se u francuskim Alpima 29. decembra 2013, kada je Mihael udario glavom o kamen. Iako je imao kacigu, posledice su bile teške, toliko da je pao u komu.

Profimedia
 

Sve ove godine javnost je informacije o njegovom zdravstvenom stanju dobijala na kašičicu.

- Živimo zajedno u našem domu, sprovodimo terapije i činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da oseti podršku porodice. Nedostaje mi onaj Mihael svakog dana, i ne samo meni, nedostaje deci, porodici, svom ocu, svima koji ga okružuju. Mihael jeste drugačji, ali je sa nama, i to nam svima daje snagu - rekla je njegova supruga Korina u dokumentarcu o Mihaelu Šumaheru koji je prošle godine stigao na Netflix.

Iako Korinu većina smatra neverovatno jakom ženom, koja već godinama sve radi kako bi njen suprug koji je u teškom stanju ostao u životu, krajem 2020. godine, posle sedme godišnjice od nesreće, Šumaherov bivši menadžer Vili Veber imao je drugačije stavove.

On je napao Šumaherovu suprugu da ga skriva od sveta i da ne daje nikakve informacije o njegovom zdravlju. Čak je insinuirao da namerno skriva nešto i da ne želi da ljudi saznaju istinu.

Profimedia
 

- Često razmišljam o Mihaelu. Prošlo je toliko godina, ali svejedno, ne prestajem. Volim i poštujem njegovu porodicu, ali želim da znam šta je s njim. Želim da se s njim rukujem, da mu dodirnem lice... Nažalost, njegova supruga mi to ne dozvoljava. Sigurno strahuje od toga da ću  primetiti ako nešto nije u redu i svima reći istinu - rekao je Veber pretprošle godine.

Profimedia
 

Sada su u javnost procurile nove informacije, ali ne o njegovom zdravstvenom stanju, već o tome da porodica ponovo rasprodaje imovinu kako bi mogla da plati Šumaherovo dalje lečenje i 24-časovnu negu. Ovo nije prvi put da porodica rasprodaje imovinu. Zbog Mihaelovog zdravlja ranije su prodali vilu u Švajcarskoj, kao i luksuzni model Šumaherevog "mercedesa".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ATV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike