Ako planirate vikend-putovanje u paru, ove destinacije ćete možda želeti da zaobiđete: Top 15 najskupljih izleta u evropske gradove

26.03.2023

11:12

0

Autor: Z.A.S.

Možda i nećete biti toliko iznenađeni

Ako planirate vikend-putovanje u paru, ove destinacije ćete možda želeti da zaobiđete: Top 15 najskupljih izleta u evropske gradove
Turisti - Copyright Freepik

Ukoliko planirate putovanje u paru, ove zemlje i gradove ćete možda želeti da zaobiđete. Razlog je isključivo novčane prirode, jer su cene prilično visoke, pogotovo ako se u obzir uzme da parovi uglavnom putuju vikendom.

Tim iz Jersej Ajland Holidejsa je sproveo istraživanje i došao do 15 najskupljih lokacija za putovanje u paru. Istraživanjem su obuhvaćeni najskuplji evropski gradovi za romantični dvodnevni beg.

Najskuplji je Cug u Švajcarskoj, sa prosečnom cenom od 1.150 evra. Najveći trošak iznosi 355 evra za smeštaj, dok letovi u proseku koštaju 300 evra, a jedna večera će vas koštati 120 evra. Na drugom mestu je Cirih, takođe u Švajcarskoj, sa prosečnom cenom od 1.130 evra.

Freepik
 

Ako vam je želja da otputujete na Island, to će vas koštati 1.085 evra, dok će vas Tromso u Norveškoj koštati 1.022 evra za samo dva dana. Nica u Francuskoj i Luksemburg koštaju 783, odnosno 671 evro, što je nešto pristupačnije, ali još uvek skupo za samo dva dana odmora.

Top 15 najskupljih izleta u evropske gradove za parove

Cug, Cirih, Rejkjavik, Tromso u Norveškoj, Bazel u Švajcarskoj, Kopenhagen - Danska, Oslo - Norveška, Lozana - Švajcarska, Ženeva - Švjacarska, Stavanger - Norveška, Dablin - Irska, Sent Helijer - Džersi, Nica - Francuska, Arhus - Danska, Luksemburg.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike