Kako zavesti nekoga prema horoskopskom znaku? Škorpion pada na spontanost, Ribe na čistu romantiku

16.02.2023

18:06

0

Autor: 24sedam

Potražite u zvezdama ključ za varnice

Kako zavesti nekoga prema horoskopskom znaku? Škorpion pada na spontanost, Ribe na čistu romantiku
Kako zavesti horoskopske znake - Copyright Profimedia

Poznavanje nečijih horoskopskih osobina može biti vaša prečica da saznate šta će zagrejati stvari u spavaćoj sobi.

Ako ne znate kako da zavedete svog muškarca poslušajte savete astrooga.

Ovan

Ne bi trebalo da vas iznenadi što Ovan voli da bude dominantan, pa čak i u spavaćoj sobi. Prepustite se njegovoj žestokoj energiji uz laganu igru da biste raspalili taj takmičarski duh.

Bik

Ljubav nije samo fizička za ovaj znak – Bikovi moraju da ispolje sve svoje emocije da bi zaista uživali sa nekim. Stavite povez na oči ako želite da pojačate njegova čula i povećate senzualnost.

Profimedia
 

Blizanci

Imajte uvek na umu da Blizanci mogu izgubiti interesovanje, i to brzo, ako im u vezi postane dosadno. Umesto da čekate da se vratite kući da biste bili intimni, nekoliko nestašnih poruka tokom dana će zagolicati maštu ovog znaka.  

Rak

Za Raka je sve do ljubavi i iskrene emocije. Zato odvojite vreme i podesite raspoloženje uz romantičnu večeru i prisan razgovor pre nego što preselite stvari u spavaću sobu.

Profimedia
 

Lav

Put do srca Lava je kroz njegov mozak. Moraćete da usmerite svu svoju pažnju na njega da biste zaradili njegovu naklonost, pa se nemojte plašiti da budete kreativni, posebno u smeru onih ideja zbog kojih će se Lav osećati kao centar vašeg sveta.

Devica

Detaljno orijentisana na grešku, Devica je zaista uzbuđena kada vidi vreme i trud koji ste uložili u planiranje zajedničke noći. To bi moglo značiti da se vozite na drugi kraj grada po njeno omiljeno jelo ili da se pobrinete da se posteljina savršeno opere pre nego što legnete u krevet.

Profimedia
 

Vaga

Vaga je uvek u ravnoteži. Prepustite se njihovoj zahvalnosti za neke fine stvari u životu tako što ćete ih odvesti na gurmanski ručak ili u kupovinu. Ako se osećate avanturistički, ušunjajte se u sobu kada vas niko ne gleda.

Škorpija

Intenzivna i emotivna u jednakoj meri, Škorpija voli da testira granice kontrole. Ako želite da osetite njihovu divlju stranu, ugasite svetla i dozvolite im da vode igru.

Pixabay
 

Strelac

Okarakterisan urođenim osećajem za avanturu, Strelac je uvek u potrazi za novim iskustvima, tako da ga neuobičajene ideje neće odbiti. Zamenite uobičajenu večeru uz sveće za romantično kampovanje i šapnite im neke slatke stvari na uvo dok uživate u sjaju logorske vatre za noć koju nikada nećete zaboraviti.

Jarac

Uspešna zajednička noć je ona u kojoj mogu da eksperimentišu onako kako žele, pa počnite da postavljate osnovu rano tako što ćete im slati slatke fotografije dok se vraćaju sa posla.

Pexels
 

Vodolija

Iskre se prvo pale intelektualno za Vodoliju, pa se pobrinite da angažujete njihov um pre njihovog tela. Njihova radoznalost za isprobavanjem novih stvari znači da ono što je funkcionisalo za vašeg bivšeg neće raditi ovde - duboko udahnite i budite spremni da izađete iz svoje zone udobnosti.

Ribe

Beznadežni romantičari u srcu, Ribe žive u bajci. Ako želite da ih osvojite u krevetu, razmislite o staromodnim gestovima ljubavi kao što je trag od latica razbacanih do vrata spavaće sobe ili isplanirajte filmsko veče sa njihovim omiljenim filmom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike