Ljubavni vodič za Blizance u 2023. godini: Astrolog Ana Rakić za 24sedam otkriva šta da očekujete na romantičnom planu

17.01.2023

18:08

0

Autor: 24sedam

Koje partnerske kombinacije ove godine čeka sreća, a ko je osuđen na neuspeh

Ljubavni vodič za Blizance u 2023. godini: Astrolog Ana Rakić za 24sedam otkriva šta da očekujete na romantičnom planu
Ljubavni horoskop - Copyright Pixabay

Blizanci i Ovan

Seksualni odnos ovde ima ulogu „garanta“ – koji održava vezu. Ovan je dominantniji, ali Blizanci su tako lepršavi, zabavni, poželjni... A u ringu – lepršaviji borac nikad nije gubitnik. Sada imate sjajnu priliku da vaša veza prolazi kroz razne faze zabave, izazova, užitka, ali i trajanja ...

Blizanci i Bik

Čemu ta loša komunikacija? Ako mu već verujete – onda i  posvetite više pažnje partneru. Ili?... onda vam to i nije Partner. Ova veza teško opstaje, i to ne samo u ljubavi nego i u drugim relacijama, mnogo je raznih izazova i razlika koje narušavaju zajednički odnos. Na sreću kraća avantura ju dovoljna da vam ulepša raspoloženje.

Profimedia
 

Blizanci i Blizanci

Suviše ste slični da bi se dopadali jedno drugome. Ogledalo, doduše, ume da bude sjajan partner – ako partnera shvatite kao ogledalo. Ove godine male su šanse da istrajate na duže staze, ali zato zabava, avantura ili neke seksi igrice mogu da vam obeleže ljubavno poglavlje za ovu godinu ...

Blizanci i Rak

Možete biti dobri prijatelji, saradnici, ali ne i ljubavnici. Mislim, no... to se često tako kaže – ali, niko vam ne brani da probate... I Rak, će prvi odustati ... Razlike u očekivanjima, emotivnom izražavanju i doživljajima će vas samo udaljavati još više od „one ljubavne tačke“ u kojoj ste se spojili.

Pixabay
 

Blizanci i Lav

Odlično se razumete i uživate jedno u drugome. Prosto se utapate u partnerovim očima ... oboje! Izgleda da ćete uspeti u zajedničkim ciljevima. Ove godine možete udružiti svoje emocije, misli, želje, potrebe, interese ... sve što vas povezuje samo će još dodatno da osnaži i da vas uzdigne do „zlatnog gnezda“. 

Blizanci i Devica

Vaš odnos je skoro katastrofa. Nemojte da se uz vas još neko opeče... Svakako – nikad nije dobro povrediti partnera. Bolje je da svako od vas ostane u svom svetu, nego da prkosite astrološkim pravilima i kosmičkim energijama ili da proveravate nemoguću misiju. Svako od vas dvoje je u pravu, ali na svojoj strani terena.

Pixabay
 

Blizanci i Vaga

Ako obuzdate svoje jezike, a posebno „rečnik“ - možete funkcionisati sjajno u svim zajedničkim relacijama. Izbegavajte rasprave, ako niste blizu kreveta. Ove godine može da vam se posreći da ostvarite sve što ste zajedno poželeli ... od blic seksualne avanture do bračnog života. Uživajte.

Blizanci i Škorpion

Vi niste loš spoj, ali potrebno je mnogo više tolerancije među igračima istog tima. Škorpije su u prednosti, imaju više erotske energije. Ove godine možete da opstanete na duže, ako korigujete sami sebe tamo gde ste najtanji (Blizanci – iskrenost, Škorpioni – praštanje). Vredi pokušati, a ako ne potraje duže, bilo je lepo dok je trajalo ...

Pixabay
 

Blizanci i Strelac

Ako kažem da se odlično slažete – onda najpre mislim: seks je na zavidnom nivou... zajednički interesi zaštićeni u svakom trenutku, ali tako što, svako od vas brani svoje. Poželjno je da se malo više fokusirate na drugu stranu, a to je moguće tek od avgusta meseca .. do tada uživajte u čarima ljubavnih i drugih avantura.  

Blizanci i Jarac

Realno, 2023. nije vaša godina. Može biti mnogo problema... a deluje kao da su vam ruke vezane. Veza blago miriše na promašaj. Suviše ste različiti da biste trpeli jedno drugo u ljubavnoj vezi. Moguće su kraće avanture ili poslovni kontakti, i to je sasvim dovoljno da biste jedno drugom ostali u dobroj uspomeni.

Pixabay
 

Blizanci i Vodolija

Komunikaciju ćete uspostaviti lako i lepršavo – i to će vas držati, jer imate dosta zajedničkih tema. Možete uspeti, ako ne izgovarate (Blizanac) uvek što vam prvo padne na pamet. Ove godine imate sjajne mogućnosti da se povežete u svim pravcima, kao prijatelji, ljubavnici i poslovni partneri ... iskoristite povoljne planetarne aspekte.

Blizanci i Ribe

Vaša veza nema budućnost u ovoj godini. Orijentišite se, dakle, na sadašnjost – po modelu „uzmi sve što ti život pruža“ sad i u ovom trenutku. Ako očekujete više od toga, onda ozbiljno rizikujete da jedno drugo upamtite kao veoma pogrešnu osobu, uz gorak ukus i pitanje „šta mi je to trebalo u životu“.

Tokom narednih dana pratite ljubavni vodič astrologa Ane Rakić za svaki horoskopski znak pojedinačno.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike