Ne trpe da im neko naređuje! Horoskopski znaci koji najviše vole da šefuju

25.01.2023

12:08

0

Autor: 24sedam

Retko slušaju tuđa mišljenja i upozorenja

Ne trpe da im neko naređuje! Horoskopski znaci koji najviše vole da šefuju
Vole da šefuju - Copyright Profimedia

Neki ljudi teško donose odluke i plaše se velike odgovornosti, dok je drugima prosto u prirodi da vode glavnu reč. Evo koji se znaci Zodijaka najbolje snalaze u naređivanju.

Ovan

Voli da se gura u prve redove. Glasan je, nametljiv i premalo obziran prema tuđim osećanjima. Kao šef, odlučuje naglo i izdaje naloge brzo, bez puno objašnjavanja, ne dopuštajući suvišna pitanja. Direktna, odlučna i hrabra priroda pomaže mu da se iskaže u kriznim situacijama. Manje je uspešan u dugoročnim projektima, u kojima nepotrebno pritiska sve zaposlene ispod sebe.

Profimedia
 

Škorpion

Škorpion voli da kontroliše druge. Njegova dominantna priroda podstiče ga na uspon do pozicije na kojoj može diktirati aktivnosti u poslovnoj i u privatnoj sredini. Pronicljiv je i proračunat strateg koji smatra da sve zna najbolje i da ga drugi moraju bespogovorno slušati. Naiđe li na otpor, može postati opasan protivnik, piše tportal.hr.

Pixabay
 

Lav

Uloga nadređenog Lavu je urođena. U svim situacijama vodi glavnu reč i oseća potrebu za tuđim poštovanjem i poslušnošću. Gotovo nikad ne dovodi u pitanje svoje kvalifikacije za rukovodeće mesto i retko sluša tuđa mišljenja i upozorenja. Ako se njegova visoka predstava o sebi ne poklapa sa stvarnošću, podređeni će pod njim imati težak život.

Pixabay
 

Jarac

Ne trpi da mu neko naređuje, posebno ako je taj manje sposoban, marljiv ili obrazovan. Naročito je besan ako ga požuruju. Najmilije mu je da bude šef ili vladar iz senke, u poziciji onog koji donosi odluke i izdaje naredbe, ali ne snosi odgovornost. Kao podređeni je vrlo odgovoran i precizan, ali kao nadređeni želi što više slobode i zahteva punu odanost.

Profimedia
 

Bik

Nije dovoljno fleksibilan da bi se dobrovoljno prilagođavao nadređenima i njihovim hirovima. Nema volje za potanko objašnjavanje svojih postupaka. Rešenje je jednostavno: domoći se vodećeg položaja i izbeći zamorne obaveze kakve pritiskaju podređene. U ulozi šefa u početku je tolerantan, ali vrlo lako pobesni na onog ko ga više puta izneveri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike