Znaci Zodijaka koji teško kažu "volim te", čak iako gaje duboka osećanja prema vama

05.07.2022

11:05

0

Autor: 24sedam

Ne priznaju svoje emocije tako lako

Znaci Zodijaka koji teško kažu "volim te", čak iako gaje duboka osećanja prema vama
Kako ćete provesti Dan zaljubljenih - Copyright Pixabay

Ovi horoskopski znaci teško priznaju da nekoga vole čak i ako gaje iskrene emocije prema njemu.

Devica

Od svih horoskopskih znakova, Devici treba najduže da shvati da ju je pogodila Kupidova strela. Mogu vam slati poruke ceo dan i provoditi vreme razmišljajući o vama, ali im ne pada na pamet da priznaju da prema nekome gaje duboka osećanja. Često su sebične i fokusirane na sebe u svom razmišljanju. Kako nisu sigurne u svoje emocije, suzdržavaju se i ne dele tek tako svoje emocije.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci nemaju problema da izraze kako se osećaju, oni samo žele da budu sigurni da su njihova osećanja iskrena. Blizanci ne vole da se petljaju sa srcima drugih ljudi, to je glavni razlog zašto će izgovoriti te duboke reči kada ih zaista misle, ni trenutak ranije.

Kada se obavežu, slobodno će izražavati misli i emocije sa svojim partnerom, a veze često održavaju svežim i uzbudljivim.

Unsplash
 

Rak

Ako vam Rakovi u jednom trenutku priznaju svoju beskrajnu ljubav, u drugom će se zapitati da li ste vi zaista pravi za njih. A takođe imaju duboko ukorenjene probleme s poverenjem koji im ne dopuštaju da smanje oprez i zaljube se.

Pexels
 

Ribe

Ribe nemaju problema s prepoznavanjem svojih emocija prema nekome. Međutim, one se boje da ljubavniku d otkriju svoja najdublja osećanja jer se boje predanosti i svega šta ona podrazumeva.  Volele bi da izlaze sa vama na duže vreme, ali kada je u pitanju trajna obaveza ili brak, verovatno će pobeći. Zbog toga često prikrivaju svoja osećanja, prenosi Pinkvilla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike