Brak je mnogima sigurna luka, ali ne i njima! Horoskopski znak koji se najčešće razvodi

01.07.2022

17:00

1

Autor: 24sedam

Razlog ne leži u neveri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću

Brak je mnogima sigurna luka, ali ne i njima! Horoskopski znak koji se najčešće razvodi
profimedia-0315527183 - Copyright Profimedia

Nažalost, ne postoji način da znamo da li ćemo imati sreće u braku ili ne. Ipak, ako verujete u astrologiju, imaćete prilično dobru ideju o tome koji znak Zodijaka ima najmanje šanse da izdrži bračnu zajednicu.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodolije najskloniji su razvodu braka. Razlog ne leži u neveri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću.

Nepredvidiva ičnost pripadnika ovog znaka čini ih neprikladnim za brak, jer je brak nešto što nikada nisu shvatali ozbiljno, čak i ako bi se ikada venčali, ne bi imali problem da se razvedu od partnera ako se u toj zajednici osećaju loše.

Profimedia/Pixabay
 

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni. Ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. Oni više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica.

Onog trenutka kada ih partner zaista uznemiri ili uradi nešto što im se ne sviđa, učiniće sve što mogu da pobegnu od njega, bilo da se radi o prevari, laži ili odluci da mu više nikada ne veruju.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole da se predaju do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način.

Profimedia
 

Ne očekujte mirnu vezu sa Vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije – slobodu, Vodolije će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike