Ova 3 znaka u narednom periodu doživljavaju harmoniju u ljubavi

03.07.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Jul je mesec i velike sreće u ljubavi

Ova 3 znaka u narednom periodu doživljavaju  harmoniju u ljubavi
LJUBAV - Copyright Unsplash

Prema  mišljenju  astrologa postoje tri znaka Zodijaka koja će doživeti neverovatnu ljubavnu priču, da bukvalno neće znati šta ih je snašlo. Naime, odmah na početku ovog meseca, iskusićemo uticaj Venere na druge planete, koja ima sposobnost da nas izvuče iz loše veze i gurne u nešto dobro. Jul je mesec i velike sreće u ljubavi, za sve znake Zodijaka, a posebno za tri horoskopska znaka.

Pixabay
 

Sa Venerom u Ovnu, verovaćemo u sopstveni sud kada je ljubav u pitanju i to će dovesti do poboljšanja naših života i naših odnosa. Do sredine meseca jula, videćemo još jedan koristan Venerin tranzit, a to je sekstil sa Merkurom.

 

Ovaj tranzit postavlja ton celog meseca, jer nam Merkur uvek pomaže u komunikaciji i pomaže nam da okončamo ljubavne svađe pre nego što počnu. Do tada ćemo imati Mesec u trigonu sa Venerom da učvrstimo dogovore; ovo je mesec ispunjen obećanjima, posvećenošću, planovima i iskrenom komunikacijom. Sreća je tu za one koji žele srećan ljubavni život. Iskoristite svaki dan tokom jula da uživate.

Pixabay
 

Bik

Flertujete više nego inače, a ono što je počelo u junu neće se završiti ni sve do poslednjeg dana meseca jula. U vašem slučaju, dragi Bikovi, ovo znači zabavna vremena i neke od najboljih ljubavi koje ćete ikada dobiti u životu. Nemojte se iznenaditi ako vam neko predloži zajednički život ili brak tokom ovog meseca, jer to i te kako izgleda kao mogućnost.

Profimedia
 

Očekujte da ćete putovati kroz zemlju ljubavi. Slučajno imate nekoga ko vas toliko voli da neće moći da se suzdrži, a ko ste vi da prihvatate bilo šta manje od celog paketa? Želite sve, i sve ćete dobiti tokom jula 2022. I nije samo sreća na vašoj strani, već i vaš prethodni duhovni rad.

 

Učinili ste mnogo da se poboljšate i došli ste tako daleko od toga da budete osoba kakva ste nekada bili. Sada, ova nova osoba kakva ste, privukla vam je nekoga dostojnog vaše izvrsnosti, a mesec jul ovu ljubav stavlja na mapu.

Pixabay
 

Blizanci

Profesionalac ste kada je u pitanju sumnja da vam sreća može naići, zbog čega je sve slađe kada se dogodi i to je tako, tokom čitavog jula 2022. Da, dragi naši Blizanci, i vi možete biti zanosno srećni.

Pexels
 

Između Merkurovih tranzita (koje uvek dobro prihvatate) i događaja na Veneri, u vašem umu neće biti sumnje da ne samo da ste deo ove čudesne stvari koja se zove život, već ste i vredna osoba koja daje i prima ljubav od nekog posebnog. Neka vaše sumnje i strahovi padnu po strani; više nisu potrebni. Vaše putovanje je završeno, kada je u pitanju borba za ljubav koja vam uvek nedostaje. Na vas je red, Blizanci. Možete biti voljeni jer ste dostojni da budete voljeni.

 

Možda ne mislite tako, a možda ste prihvatili manje nego što zaslužujete zbog ovakvog načina razmišljanja, što je razlog više da verujete u sebe sada. Pustite da se to dogodi, Blizanci nemojte stajati na putu ljubavi na kojoj je vaše ime.

Pixabay
 

Jarac

Ono što se desilo u poslednjih nekoliko meseci je da ste prihvatili da ćete živeti odlično, ali sami. Vi ste majstor da opravdavate stvari i to je divan kvalitet, sve dok ne uložite ceo svoj život u jedan način razmišljanja. Ovaj mesec otvara vaš svet uvodeći vas u mogućnost doživljaja prave ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće je zaista moguće i verovatno.

 

Postoji neko u vašem životu koga nikada niste videli kroz ružičaste naočare; oni su odani, odani i slatki, a opet, nikada ih zapravo niste smatrali materijalom za ‘ljubav’. Odnosno, dok ne urade nešto tako spektakularno i ljubazno da ćete biti oboreni s nogu.

Pexels
 

A ovaj čin neće ni biti usmeren na vas, zbog čega ćete se osećati tako dobro u vezi sa tim, znajući da to nije učinjeno da bi vas impresioniralo. Videćete ovu osobu sa novom perspektivom, i dok jedna vrata vode ka drugim, videćete da je ta osoba neko ko je predodređen da vam donese sreću u ljubavi na vaš način.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike