Ovako osvajaju horoskopski znaci: Svako od njih ima svoje cake

03.07.2022

14:20

0

Autor: 24sedam

Ako udjete u vezu sa bikom imacete predivnu ljubav, u kojoj vam nista neće faliti naprosto uzivacete u paznji ovog znaka

Ovako osvajaju horoskopski znaci: Svako od njih ima svoje cake
Par doručkuje u krevetu - Copyright Unsplash

Astrolozi otkrivaju kako vas zavodi svaki znak Zodijaka, sa nekima će vam biti savršeno, a os nekih ćete želeti što pre da pobegnete.

Pixabay
 

Ovan

On – Kad on predje sa reči na dela, vi ste već „bareni i reš pečeni“. Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku, danu i mesecu. Ako taj broj meseci uopšte dostigne dvocifren broj, smatrajte da ste zadržale Ovna, jer ako niste, on je već u novom osvajačkom pohodu, zato što je njemu zanimljivo samo – neosvojivo. Dokle god mu izmičete i tajanstveno se smeškate, radoznali Ovan će trčati za vama.

Ona – Ona neće gubiti vreme sa vama, ukoliko shvati da niste njen „kalibar“. Ali, ako jeste, spremite se da joj budete na raspolaganju u svako doba dana i noći, jer žena Ovan ume sve da osmisli od doručka u krevetu do romantičnog vikenda na moru. A pri tom ne želi da čeka ni minut, jer joj ne pada na pamet da gubi vreme sa vama, ako niste dovoljno muževni, odlučni, šarmantni i galantni.

Pixabay
 

Bik

On – Kada bi svi muškarci bili kao Bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da vas je osvajao, neće vas tako lako pustiti kada jednom postane njegova. I samo njegova! Bolje ni da ne pomišljate na kratkoročna rešenja u vidu flerta sa nekim drugim, ako vas trenutno iznervira njegova tvrdoglavost suočićete se sa provalom besa ravnoj vulkanskoj erupciji, ukoliko mu je stalo do vas.

Ona – Kada shvati da ste vi čovek njenog života, žena Bik će upotrebiti sve adute ženstvenosti koje ima na raspolaganju kako bi vas zadržala. Zavodljiv izgled, nenadmašno kulinarsko umeće i damsko ponašanje na kome bi joj pozavidele predstavnice svih drugih horoskopskih znakova. Privlačnost, životna radost i pogled kojim suparnicama daje do znanja da ste vi samo „njen i Božiji“, većinu muškaraca zadržava dugo ili zauvek pored žene Bika.

Pixabay
 

Blizanci

On – Zna on da vas je osvojio, nije mu to ni bio neki problem kada je muškarcu Blizancu jasno da je u svakom društvu najzabavniji, najšarmantniji i najsnalažljiviji. Ali, šta dalje, kada on mora da se druži, informiše, putuje, flertuje i – beži. Ako imate dovoljno poverenja (u njega), razumevanja (za njega) i potrebe za neprestanim usavršavanjem na svim životnim poljima, skinuće vam zvezde sa neba. I više od toga – zaprosiće vas preko mobilnog telefona!

Ona – Kad je dobila svoju igračku, trofej ili kako god vas u svojoj mašti nazivala (dok vas nije osvojila), žena Blizanac će nastaviti i dalje da se igra, ali sa vama. Nema šanse da vam pored nje bude dosadno ni u jednom jedinom trenutku, imaćete ličnu kuvaricu, ličnog vozača i večitu devojčicu pored sebe na čijem će vam mladolikom ili manekenskom izgledu zavideti većina ljubomornog muškog sveta.

Pixabay
 

Rak

On – Koliko god je bio uporan da vas zavede i osvoji, toliko će se muškarac Rak zainatiti i da vas zadrži. I posle bezbrojnih raskida, pomirenja i obećanja da ćete sve početi ispočetka, on će nastavljati po svome, nezadovoljan statusom, menjaće poslove, svadjati se sa šefovima i nervirati vas što je takav inadžija. I tako sve dok ne bude obezbedio vas i vašu porodicu onako kako je on zamislio – u velikoj kući sa kućnim ljubimcima u dvorištu u kojem će se igrati vaša deca, a komšije svraćati na kafu i čašicu razgovora.

Ona – Danima, mesecima i godinama, ona će biti spremna da vas gleda, vreba, susreće, zavodi i osvaja. Kada u tome bude najzad uspela, potrudiće se da vam nikada ne uskrati ukusan ručak, izlazak u kafanu sa prijateljima i – sebe u toploj postelji. Puštaće vas da živite u zabludi kako možete da radite šta hoćete, s kim hoćete i kad god vam padne na pamet, a kada se jednom budete previše opustili, sve će ispričati deci. Ili vašoj mami, sestri, tetk, a onda vas nijedno more neće oprati.

Pixabay
 

Lav

On – Ništa nije neosvojivo za tog galantnog šarmera koji će potrošiti celu platu na 101 ružu samo za vas. Pošto mu niste odoleli, on će vas u društvu uvek tretirati kao kraljicu, dok će kod kuće očekivati da vi ugadjate njemu. Što pre to shvatite, lakše će vam biti da delite život sa muškarcem Lavom koji će biti spreman da u pola noći, sedne u kola, voz ili avion, kako bi kao pravi vitez došao po vas.

Ona – Ako živite u zabludi da ste vi osvojili nju, onda je bolje da se osvestite na vreme: vi ste bili njen cilj, želja i potreba i nije se smirila dok nije izvojevala svoju pobedu – da vas ima. A kad vas jednom dobije, žena Lavica učiniće sve i da vas zadrži, postaće zavisna od vas, a vi ćete morati da slušate njene želje, prohteve i naredbe koji će vam iz njenih usta zvučati tako neodoljivo i tako bezuslovno.

Pixabay
 

Devica

On – Pošto vas je zadivio svim svojim znanjem iz većine naučnih oblasti i svakodnevnog života, muškarac Devica biraće pravi trenutak da krene u akciju. I taman kada ste pomislili da ga je odabrao, on će zbog stidljivosti ili praktičnosti – promeniti taktiku. Ni u trenucima najvećeg zanosa, on neće prestajati da vam priča ili šapuće na uvo sve ono što ni u snu niste sanjali da ćete čuti od njega, tako da ćete vi malo po malo početi da ga podstičete. A njemu više ni ne treba!

Ona – Sva njena uzdržanost i stidljivost, obaranje pogleda i čistota izraza kojim zrači, postaju manje važni atributi kada shvati da ste postali njen muškarac. Pored nje imaćete sve što vam je potrebno (od najerotičnije ljubavnice do najpožrtvovanije negovateljice), ali ćete i vi morati da poštujete njena pravila, slušaćete je kada god oseti potrebu da vam se izjada, snabdevaćete kuću namirnicama šest meseci unapred i brisati kupatilo posle svakog tuširanja.

Pixabay
 

Vaga

On – Lako je njemu bilo dok vam se udvarao, ljubio ruku, flertovao, nosio cveće i bombonjere i poklanjao vam omiljene parfeme. I sve to uz zvuke mediteranskog evergrina u romantičnom ambijentu nekog restorana. Samo kad bi tako moglo da traje ceo život sa vama, on bi bio najsrećniji čovek na svetu, jer kada već dodje do ljubavi, muškarac Vaga polako gubi interesovanje (tako je zamorno i predvidivo u odnosu na trenutke uvek novog sjaja u vašim očima kada vas obraduje poklonom). Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osećaj kao kada vam se prvi put udvarao.

Ona – Ona ne podnosi da je zapostavite ni na jedan trenutak, kad vam je već poklonila svoje srce na dlanu. Veza sa njom je vrlo jednostavna za održavanje, ma kako razmažena Vaga zahtevno delovala. Delite joj komplimente kad god dodje od frizera ili manikira, svakodnevno izgovarajte dve magične reči „volim te“ i žena Vaga će vam jesti iz ruke. Ali, ako oseti da gledate kroz nju dok vam misli lutaju, vrlo brzo će potražiti utehu – kod drugog muškarca.

Pixabay
 

Škorpija

On – Sve i da pokušate da mu udjete u trag, kada vas je jednom osvojio, nećete uspeti. Gubićete vreme, nerve i samopuzdanje razmišljajući gde li se skriva taj večiti zavodnik, dok će vam se muškarac Škorpion tajanstveno prikrasti s ledja i oboriti vas s nogu jednim dodirom. I pogledom. Nikada neće dozvoliti ni da previše odmaknete u vašoj „istrazi“ o njegovom kretanju, jer ćete već biti u njegovom sigurnom zagrljaju kojem najčešće nećete uspeti da odolite.

Ona – Sve ili ništa, njena je deviza za sve u životu, a posebno u ljubavi. Ako vas je izabrala da budete njen čovek, onda to morate ozbiljno shvatiti. Žena Škorpija postavljaće vam najviše moguće standarde, pa ćete izmedju trke za zaradom i njenog kreveta, pogubiti konce i naći se – u Škorpijinoj mreži. A ona je upravo to i čekala – zauvek sa njom ili nikada više. Ali ako vas žena Škorpija želi, spremna je i na ucene, samo da ostanete sa njom.

Pixabay
 

Strelac

On – Kakva razlika izmedju onog ležernog zavodnika koji vas je šarmirao svojim osmehom već pri prvom susretu i ovog licemera koji pomno prati šta komšiluk priča o vama (dok on i dalje dokazuje svoje osvajačke sposobnosti na sve mladjim partnerkama). Ali, ako ste se već odlučili za muškarca Strelca, onda budite spremni da verujete samo njegovim očima i ušima, a nikako svojim. On će se, istina, potruditi da vam baš ništa ne nedostaje (osim njega i to vrlo često), a komšije će moći samo da vam zavide.

Ona– Kao što je bila direktna dok vas je zavodila i osvajala, žena Strelac je vrlo otvorena u svojim prohtevima, željama i potrebama u svakom danu zajedničkog života sa vama. Pošto vas je odabrala kao retku vrstu muškarca kojem će se bezrezervno posvetiti (bez obzira da li se radi o vašem omiljenom specijalitetu ili želji da posetite Diznilend), žena Strelac neće dozvoliti da bude nezadovoljna. Ako oseti da postoji problem, popričaće iskreno sa vama sa podjednakim žarom, bilo da je reč o vašem ljubavnom životu, obavezama prema deci ili brizi o vašem zdravlju.

Pixabay
 

Jarac

On– E, kod njega ćete se već iznenaditi, ma koliko vam smotano i stidljivo delovao taj praktičan, uzdržan muškarac kojem ste poklonili svoje srce. Kao i svoje prijatelje i vas će voditi svuda gde god bude išao, svidjalo se to vama ili ne. U stvari, neće ni biti razloga za vaše nezadovoljstvo, jer muškarac Jarac nikada neće dozvoliti da vam pored njega „zafali dlaka s glave“, čuvaće vas, paziti i maziti do te mere da ćete svaki put sve više želeti da se jednom zauvek ušuškate u njegovom čvrstom zagrljaju.

Ona – Koga poželi, ona i dobija, a kada postanete njen izbor neće vam biti lako da udovoljite svim prohtevima žene Jarca. Ukoliko istovremeno možete da budete maštovit ljubavnik, požrtvovan otac, dobar domaćin i, iznad svega, večita pokretačka snaga u svim njenim ambicioznim planovima – tada ste položili ispit kod žene Jarca. Zauzvrat, ona neće prestajati da vas hvali, a vremenom i da se ponosi vama na njen odmeren način, sa divljenjem koje neće umeti da sakrije.

Pixabay
 

Vodolija

On – Njemu sve polazi za rukom od trenutka kada vas je osvojio, jer muškarac Vodolija ume da zadrži ženu do koje mu je stalo.Samo mu treba malo vremena da proceni koju će taktiku na vama primeniti, jer on je nenadmašan manipulator. Taman kada ste rešili da se naljutite na njega, on će vas razoružati pozivom na odlazak na put na grčko ostrvo o kojem ste sanjali, novim automobilom kao stvorenim za vas ili vodjenjem ljubavi.

Ona – Nema toga što ona neće uraditi da vas zadrži, kada vas je jednom osvojila: izgledaće uvek atraktivno u svojoj „firmiranoj“ garderobi, postaće najbolja drugarica devojci kojoj ste pokušali da se udvarate na njene oči, prepričavaće dogadjaje sa vaših zajedničkih putovanja u kojima će ona biti glavna zvezda, dok ćete vi zadivljeno uživati u njenoj priči i mirisu najnovijeg parfema (koji ste joj vi kupili). To što niko od nje neće moći da dodje do reči (jer pametnije od nje i nema), neće vam smetati, sve dok imate dovoljno jake živce i dovoljno debeo novčanik.

Pixabay
 

Ribe

On – Kako god (ne)spretno da vas je zavodio i na kraju osvojio, nećete uspeti da mu se tako lako izmigoljite kada jednom upadnete u mrežu muškarca Ribe. Iako mu živci nisu jača strana, on će kod kuće sa vama, biti najstrpljiviji i najuslužniji muškarac na svetu: doručak će vam donositi u krevet (sa ružom medju zubima), kafu kuvati i posluživati na terasi dok vi opušteno ćaskate sa gostima i vi ćete biti ubedjeni da je on samo vaš. Sve dok ne izadje iz kuće…a tada, otvorite četvoro očiju!

Ona– Sve veštine zavodjenja, osvajanja i zadržavanja muškarca do kojeg je njoj stalo, za ženu Ribu su takoreći urodjene. Po njoj, u ljubavi je sve dozvoljeno, pa ona zato neće prezati ni od jednog načina, metoda ili taktike kako bi vas zadržala: erotičnost zrači iz nje čak i kada secka povrće za vašu omiljenu salatu, a njen pogled obećava najmaštovitije uživanje sa vama, čim padne mrak… A kada zavlada noć, i ona će zavladati vama. I svim vašim čulima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike