Venera, planeta ljubavi i lepote, ušla u Blizance gde se zadržava do 18. jula, a ova tri znaka čeka velika sreća

26.06.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Pripremite za intenzivnije dopisivanje koje lako može da preratse u nešto više

Venera, planeta ljubavi i lepote, ušla u Blizance gde se zadržava do 18. jula, a ova tri znaka  čeka velika sreća
pexels-роман-микрюков-8653130 - Copyright Pexels

Čim pomenemo znak Blizance, znamo da se radi o nekome ko je veseo i kumunikativan, pa će zbog toga i ulazak Venere u ovaj znak učiniti ljubavne odnose zanimljivijim.

Pexels
 

Ulazak Venere u Blizance nagoveštava pre svega pojačane boje, pa će i muškarci, baš kao i dame, imati potrebu da oblače garderobu jarkih boja. Venera u Blizancima podrazumeva pojačanu komunikaciju i igru, pa će ljubavni odnosi biti uzbudljiviji.


Venera u Blizancima ne voli dosadu, voli da komunicira na svim aplikacijama, pa ćemo biti svedoci pojačanog slanja poruka i flerta preko interneta.

Pixabay
 

Blizanci

Pored Merkura, u vaš znak ulaz i Venera, pa ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola.Za mnoge pripadnike vašeg znaka ovo je period u kojem možete lako da se zaljubite. Bićete mamac za osobe suprotnog pola, a mnogi će primetiti da ste se prolepšali. Pred vama je period u kojem ne može da vam bude dosadno. Promenićete stil oblačenja, a flertovaćete sa više osoba istovremeno. 
Pixabay
 

Vaga
Venera u Blizancima donosi vam putovanje! To je takođe i susret sa nekim ko nije u vašem gradu. Ukoliko ste u vezi idealan je trenutak da isplanirate zajedničko putovanje. Venera u devetom polju je isto tako i ljubav „koja se čeka iz daleka“. Zbog toga će vam u narednih mesec dana biti zanimljivo da se dopisujete sa nekim ko nije u vašem gradu.

Pixabay
 

Vodolija

Venera u petom polju donosi vam priliku za zaljubljivanje. Pred vama je period u kojem ćete primiti pozive za izlaske, koncerte i provode. Vaš društveni život će biti bogatiji u svakom slučaju, a nećete moći da se požalite da vam je dosadno. Slede vam nova poznanstva na mestima javnog tipa. Venera u Blizancima pogoduje damama Vodolijama koje planiraju da prošire porodicu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike