Upoznaj sve njegove slabosti: Horoskop otkriva šta muškarci žele

19.05.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Ako ne znate kako da ga zavedete, saznajte koji je znak zodijaka

Upoznaj sve njegove slabosti: Horoskop otkriva šta muškarci žele
Ljubav 2 - Copyright Profimedia

Muškarac na koga otkidate deluje vam tajanstveno,horoskop otkriva kako da ga najlakše zavedete.

Profimedia
 

Ovan

Muškarac rođen u ovom znaku voli da je njegova partnerka nesebična i da voli da deli stvari. Bitno mu je da dobro funkcionišete u timu, bilo da je reč o poslu ili o privatnom životu. Uz to, više voli tamne devojke, retko kad kod njega prolaze plavokose princeze.

Bik

Ovom momku su lojalnost i prisnost veoma bitni. Želi da sa njim podelite sve svoje misli i uspomene, kao dokaz apsolutnog poverenja. Uz to, važno je da ste nežni jer njega privlače krhke devojke.

Profimedia
 

Blizanci

Ukoliko volite misterije, Blizanac će voleti vas. Bitno je da umete da mu održite pažnju takvim pričama. Što se izgleda i ponašanja tiče – sjaj u očima, nespretni osmesi, uzdasi i bacanje koske su nešto što Blizanca ostavlja bez teksta.

Rak

Komfor je Raku vrlo važan – što znači da želi partnerku uz koju će se osećati prijatno. On je veoma emotivan i zato traži devojku zlatnog srca. Uz to, bilo bi lepo da oštar smisao za humor i da volite plavu boju.

Profimedia
 

Lav

Malo šta toliko privlači Lava kao trapavost, ali uz određenu dozu samopouzdanja. On voli da vam je kosa raščupana, da imate simpatičan smeh i da ste skloni nežnim dodirima.

 

Devica

Device su estete i lepota partnerke im je veoma važna, ali ako niste uredni – nemojte ni pokušavati da priđete ovom muškarcu. On voli da vam je kosa vezana u konjski rep, voli da nosite ženska odela, pa čak i kravate. I ne brinite ako u startu ne pokaže interesovanje, jer Device “padaju” polako.

Pixabay
 

Vaga

Ukoliko vam je duša razigrana nema potrebe da brinete. Bitno je da sa Vagom delite tajne, ali i da održite svako dato obećanje. Brižne reči i bliskost samo će dodatno pojačati Vaginu ljubav.

 

Škorpija

Ispričajte mu simpatičnu šalu, namignite i uz sjaj u vašim očima Škorpija je potpuno osvojena! Uz to, muškarci rođeni u ovom znaku vole da imaju partnerku sa kojom mogu da pričaju na sve teme i koja ima raznolika interesovanja.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi vole slobodu. Nemojte neprestano ponavljati priču o vezama i braku, budite srećni zbog toga što je on tu sa vama u tom trenutku. Muški Strelčevi otkidaju na pune usne, slatke osmehe, žene sa stilom i kasne noćne razgovore.

 

Jarac

Vredni Jarčevi vole žene koje su podjednako vredne. Oni vole ljubazne i vatrene devojke, koje su nežne i slatke. Uz to, vrlo im je važno da njihova partnerka ima lepu kosu.

 

Profimedia
 

Vodolija

Ako ne kliknete mentalno u trenutku, ne očekujte da ćete ikada osvojiti Vodoliju. Bitno im je da imate fantastičan osećaj za humor. Nemojte se začuditi ako vam Vodolija najpre pokloni ogrlicu prijateljstva, skloni su takvim detaljima.

Profimedia
 

Ribe

Ako ste skloni sarkazmu i ako volite da dečko i vi imate interne fore, muškarac rođen u znaku Ribe će vas obožavati. On voli i da ste vatreni, ali i da uživate u onim trenucima kad ste ušuškani u miru i sreći.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike