Nedeljni horoskop: od 25. aprila. do 1 maja: Tranzit Meseca kroz znak Vodolije najavljuje nedelju promena

25.04.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Pred nama je jedna od najznačajnijih sedmica u ovoj godini. Najviše će je osetiti Bikovi i Vage, kao i Blizanci i Device

Nedeljni horoskop:  od 25. aprila. do 1 maja: Tranzit Meseca kroz znak Vodolije  najavljuje nedelju promena
Šta vaš znak želi više od svega - Copyright Profimedia

Kako je prvi aspekt sa Saturnom, to definitivno donosi neke promene u vezi zakona, zvaničnih struktura i pozicija kao i kolektivnih dešavanja ističe astrolog Jasmina Mrdalj. Mesec gradi i izazovni aspekt prema Merkuru što donosi nesporazume i informacije koje vam se neće dopadati. Neke činjenice će vas oneraspoložiti i uticati na vaše povlačenje.

Profimedia
 

Ovog dana je Merkur u lepom aspektu sa Neptunom, što donosi jaku intuiciju i kreativnost. Ovo nije dan u kojem se donose važne odluke ili vode ozbiljni razgovori i pregovori. Um često luta, niste fokusirani i lako možete prevideti neke važne informacije. Takođe, lakše vas je povrediti ovog dana jer ste osetljiviji. Ovaj dan iskoristite za kreativne ideje, promociju preko interneta, planiranje dalekih putovanja i povlačenje. Posetite neko sveto mesto. Moć molitve, vizualizacije i intuicije sada je najjača. 

Profimedia
 

U utorak je naglašena ranjivost i impulsivne reakcije koje ćete imati delovaće potpuno neočekivano i nelogično. Možete eksplodirate na neku sitnicu iako ona nije pravi razlog početka svađe. Ovaj dan nosi dosta izazova i promena, posebno ako niste skoncentrisani. Više će vam se spavati, bićete konfuzni i zbunjeni. Najbolje je odložiti neke važne događaje koji zahtevaju koncentraciju, ili važne razgovore. Bolje je posetiti Neli Wellness ili odmarati što više. Budite otvoreni za promene. Neke nepredviđene situacije lako vam mogu poremetiti planove.

 

Unsplash
 

Sreda donosi puno lepih događaja, situacija i početak nekih lepih emotivnih odnosa ili planova. Idealan je dan za inspiraciju, romantiku i zaljubljivanje. Ovog dama očekujte povoljne vesti u vezi putovanja, obrazovanja ili zakona. Takođe, možete pokrenuti planove u vezi sa istim temama. Mogući su manji ili veći pokloni ili novčani dobitak. Planirajte ili krenite na neko egzotično putovanje. Upišite kurs ili aktivirajte planove koji zahtevaju neki legitimitet. Možete dobiti neka zvanična dokumenta koja ste čekali. Oslonite se na svoju intuiciju.

Pratite znakove pored puta. Nema slučajnih susreta ni poziva. Možete dobiti povoljne saradnje i pozive. Okrenite svoje ideje, podignite ih na viši nivo. Današnji dan donosi zaljubljivanje i početak nekog emotivnog odnosa koji je najverovatnije sa izvesnom distancom ili dozom tajnovitosti.

Tokom četvrtka ste veoma impulsivni i nestrpljivi. Nemate takta te lako upadate u vatru. Mogu vas proganjati neke opsesivne misli ili pokrenuti na delovanje izvesne tajne i skrivene informacije koje ćete otkriti. Um vam je duboko intuitivan i čitate između redova. Ništa što čujete ili osetite ovog dana neće vas ostaviti ravnodušnim. Odličan je dan da donesete neke odluke, potpuno promenite fokus i svoj pravac. Izvesna informacija ili odluka vam može iz korena promeniti život. 

Pixabay
 

U petak se planeta Pluton okreće u retrogradni hod. To će doneti promene koje su fokusirane na suštinu i unutra. Vraćate se korak unazad, u sebe. Potrebno će biti u narednim mesecima menjati se na ličnom planu, da biste manifestovali promene u životnim okolnostima. Mesec se kreće znakom Ovna što donosi zapaljivu energiju, kako u prenesenom tako i u bukvalnom značenju.

Impulsivni ljudi, nestrpljenje, eksplozivne situacije, povrede,sukobi i konflikti, karakterišu ovaj dan. Ako održite stabilnost i mir ovog dana možete inicirati dugoročne planove. Ako želite da raščistite odnos sa nekom osobom ili da započnete nešto za šta vam treba dosta hrabrosti i inicijative, onda je ovaj dan idealan za to. Subota je jedan veoma specijalni dan. Imamo mlad Mesec koji je ujedno i solarna eklipsa. Ovo će se odigrati u plodnom znaku Bika, pa iskoristite narednih mesec dana da pokrenete svoje planove koji se tiču finansija, nekretnina, imovine i prioriteta.

Profimedia
 

Eklipse deluju u narednih šest meseci, pa je veoma važno da postavite nameru i posadite seme svojih ideja i ciljeva koje želite da vam rastu u narednom periodu. Takođe, ovog dana se dešava jedan od najlepših astroloških aspekata, konjukcija Venere i Jupitera na stepenu Venerine egzaltacije. Ovo treba da donese obilje, prosperitet, dobitke i poklone, kao i prilike za aktivaciju istog. Ovog dana i planeta Merkur ulazi u svoje sedište, znak Blizanci. Puno toga možete osvestiti ovog dana, voditi važne razgovore ili doneti bitne odluke. 

Profimedia
 

Nedelju završavamo snažnim aspektom između Venere i Plutona, pa očekujte ozbiljne transformacije na polju novca i odnosa. Izvesni odnosi mogu postati još stabilniji i strastveniji, a neki odnosi će doživeti svoj kraj. Obratite pažnju na odnose ovog dana, jer će neke osobe odigrati važnu ulogu u vašem životu. Razmišljate na dugoročne staze pa formirate saradnje i odnose koji se zasnivaju na međusobnoj koristi.

Sve što doživite ovog dana ostaviće veliki uticaj na vas. Iako imate snažnu želju za sigurnim i stabilnim odnosima i situacijama, potrebno je izaći iz poznatih šablona i obrazaca i odlučiti se za promene. Prilike za zaradu i emotivne odnose dolaze iz neočekivanih situacija. Nemir i stres će osetiti samo oni koji po svaku cenu žele da zadrže stare navike.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike