Ana Bekuta posle saopštenja da se povlači iz javnosti, donela novu odluku

11.12.2021

20:57

19

Pevačica se predomislila i odlučila da u Novu godinu ipak uđe sa svojom voljenom publikom

Ana Bekuta posle saopštenja da se povlači iz javnosti, donela novu odluku
Ana Bekuta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta je slomljena od bola zbog odlaska njenog partnera Milutina Mrkonjića obavestila javnost da se povlači iz javnosti na neko vreme. Ipak, pevačica je promenila svoju odluku i na svom Instagram profilu objavila post kojim je publici stavila do znanja da u Novu godinu ulaze zajedno. 

Instagram printscreen/anabekuta1
 

- Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banjaluci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana - napisala je Bekuta na svom Instagram profilu, a potom dobila brojne poruke podrške kolega. 

Printscreen Instagram/ anabekuta1
 

Podsetimo, Ana je posle Mrkine sahrane izdala saopštenje, kojim je obavestila javnost da se povlači iz javnosti. 

- Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili - poručila je Ana tada i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga - zaključuje pevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike