Tamara Milutinović prošla pakao zbog korone: Jedva sam preživela!

23.12.2021

08:32

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sada konačno ispunjena na svim poljima i srećna, a praznicima se raduje kao malo dete

Tamara Milutinović prošla pakao zbog korone: Jedva sam preživela!
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Događaj koji je obeležio godinu na izmaku Tamari Milutinović svakako je njena nova ljubavna veza. Pevačica, naime, već neko vreme uživa sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a za medije nije želela da otkrije da li se njene želje za narednu godinu tiču upravo njega i njihove zajedničke budućnosti.

- Imam želje i mislim da ih svi mi imamo i svi imamo ono "Od prvog januara ću promeniti to i to", naravno i ja tako razmišljam, mada neću promeniti ništa jer to sam ja, ja moram uvek da ostanem ista, ali imam svoje želje naravno koje ne želim da podelim sa vama - kaže Tamara koja će posle mnogo godina ovog 31. decembra biti kod kuće, u krugu porodice.

ATAImages/ M.M.
 

- Ja sam ove Nove godine odlučila da budem slobodna, tako da ne radim za Novu godinu i odlučila sam da budem sa svojim najmilijima, mislim da je vreme za to, malo sam se uželela toga. Imam nastupa pred Novu godinu i posle toga, ali 31. sam u svom domu - kaže Tamara i ističe da joj je 2021. godina za pamćenje, iako je prošla i kroz težak period.

- Činjenica je da je prethodnu godinu obeležila korona, kao i 2020. Ja sam imala koronu i kad se osvrnem na to, jedva sam preživela taj period. U tom smislu mi je bila loša godina kad je zdravlje u pitanju, ali kad su neke druge stvari u pitanju ispunjena sam na svim poljima i srećna, to je najbitnije.

ATAImages/ M.M.
 

Pevačica kaže da obožava prazničnu euforiju i poklone, te da se tome uvek raduje kao dete.

- Ja sam jedno dete i ponekad me je sramota da kažem koliko sam dete, kad se pogledam u ogledalo kažem "Je l' moguće da ja ovako reagujem na neke stvari?" Bukvalno za sitnicu mogu da se rasplačem. Tako isto i za Novu godinu volim da sve sija i šljašti, da kuća bude okićena sa svih strana u svakom kutku, tako da jako se radujem praznicima i ona sam koja voli da daruje. Kao žena volim i da dobijem poklon, ali i da darujem. Više se tome radujem kada vidim osmeh druge osobe, takva sam ne samo kada su pokloni u pitanju, nego i kad učiniš nešto što će nekoga obradovati - rekla je Tamara za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike