Novogodišnja bajka u Atini: Tamara Milutinović otišla kod dečka fudbalera, pa pokazala kako je ukrasila njihovu oazu mira (FOTO)

18.12.2021

19:43

0

Pevačica se potrudila da im sve bude u duhu predstojećih praznika

Novogodišnja bajka u Atini: Tamara Milutinović otišla kod dečka fudbalera, pa pokazala kako je ukrasila njihovu oazu mira (FOTO)
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/ M.M.

Tamara Milutinović, mlada pevačica, već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Upravo zbog njega više vremena provodi u Atini, gde je on trenutno poslovno angažovan, nego u Srbiji, pa je tamo njihovu oazu mira pripremila za predstojeće praznike.

ATAImages/ M.M.
 

Tamara se na svom nalogu na Instagramu pohvalila kako je dekorisala dom u novogodišnjem ruhu, ali kako nije napisala gde se to nalazi, odnosno da li je u njenom domu u Srbiji ili u Grčkoj, mi smo je kontaktirali.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Iako ne voli da priča o svom ljubavnom i privatnom životu, pevačica nam je priznala da je ipak kod dečka ukrasila sve za predstojeće praznike.

- Hahaha, da, u Atini je sve to dekorisano, odatle su fotografije - rekla je kratko Tamara kroz osmeh za 24sedam.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Podsetimo, Tamara je nedavno izjavila za naš portal da je naučila dosta toga o fudbalu zato što je sada sa čovekom kome je to posao, te da želi da ga podrži. Pored toga, priznala je da joj ne bi smetalo da je zovu "žena fubalera".

- Je l' to prozivka? Ja to ne vidim tako. Je l' prozivka žena advokata? Žena od sultana? Ja znam da se za nas pevačice, kako vi mislite, lepe fudbaleri, ali ja to gledam sa druge strane. I oni i mi smo javne ličnosti, srećemo se i negde se više daje na značaju kada su dve javne ličnosti u pitanju, nego što bi se dalo na važnosti da sam sa nekim advokatom. Mislim da je to samo jedan razlog, a ne mislim da je prozivka, ljudi se nađu. Bežala sam ja od fudbalera, ali eto, stigao me jedan, bio je brži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike