Uradiću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju! Tanja Savić o Dušanu: Zalepila bih mu flaster preko usta!

24.11.2021

09:24

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila o odnosu sa još uvek zakonitim suprugom i otkrila zašto on konstantno u domaćim medijima iznosi skandalozne tvrdnje o njoj

Uradiću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju! Tanja Savić o Dušanu: Zalepila bih mu flaster preko usta!
tanja savicc - Copyright ATAImages/ A.A.

Zbog skoro svakodnevnih skandaloznih naslova i uopšte izjava svog još uvek zakonitog supruga, Dušana Jovančevića, pevačica Tanja Savić često o njemu govori u medijima.

Tako je i ovog puta u emisiji "Premijera Vikend Specijal" govorila kroz kakav je pakao prošla sa njim i kako njihovo dvoje maloletne dece, sinovi Maksim i Đorđe reaguju na njihov sadašnji odnos.

- Još uvek nisam papirološki razvedena, taj papir je važan samo radi starateljstva. Bilo bi nelogično da takav čovek, monstrum, ima jednaka prava kao i ja nad decom. Deca su mi pričala šta je sve radio, zato jedva čekam da dobijem taj papir. Kada nešto izađe u novinama, ja kažem deci - evo, ovo je vaš tata napravio, i da znate ko je on i šta je rekao o vašoj majci. Zbog njih ponekad uzmem telefon i javim mu se, oni su tada jako srećni - kaže Tanja i objašnjava zašto se Dušan u velikoj meri oglašava za domaće medije.

Printscreen Youtube/ PVS
 

- Njemu je preokupacja i opsesija Tanja Savić, jer nije mogao da je "iscedi do kraja", da joj uzme sve pare. Kad se setim kakva sam tada bila u emisijama, ranije... Bila sam tada jadna žena, psihički i fzički zlostavljana, mučenica koja ne zna dve rečenice da sastavi, ali, uvek sam ga branila. On uživa da se njegovo ime provlači u medijima, posebno pored mog - rekla je pevačica koja se zatim prisetila pod kakvom je manipulacijom bila, te šta je sve zbog supruga propustila.

- Moć manipulacije koju je Dušan imao nada mnom je takva da se navučeš na nekoga ko nije vredan pomena. Kao da je programirao moj um. A mi žene smo takve, navučemo se na nekog koga volimo. Ja sam njega volela kao Boga i bila slepa pored očiju. Ali kad se probudiš iz tog horora shvatiš kakve si sve prilike propustio, da je život tekao pored tebe zbog osobe koja te nije zaslužila, a kojoj si ti pružila pažnju maksimalno. Sve sam zapostavila zbog njega i karijeru. On je mene okrenuo protiv roditelja - dodala je Savićeva, rešena da iznese sve u javnost.

Printscreen Youtube/ PVS
 

- Udala sam se sa 24 godine. Šta sam ja znala tad? Videla sam Zlatnu obalu i pomislila koliko je sve to divno. Videla sam i te lepe, zelene oči i pala na njih. Nije ko imao da mi kaže: "Stani, nemoj". Otišla sam tamo i bila sama. U tom postporođajnom periodu sam sama odgajala decu, dok se on opijao po kafanama. Ja sam bila mrtva umorna, a na sve to sam morala da pazim da on nešto ne pravi kada se vrati takav kući - kazala je i otkrila da je prvobitno htela da mu pruži pomoć.

- Govorio mi je ironično da sam Sveta Marija kako bi me udario tamo gde me najviše boli. Ja sam uvek volela da pomažem ljudima, pa sam tako htela i njemu da pomognem, da ga oplemenim. On ne sme sada da dođe u Srbiju, a bilo bi lepo da skupi hrabrost i da dođe, pa da odgovara za sve što je učinio meni i deci. Daću sve od sebe da mu se zabrani ulazak u Srbiju i da mu se izrekne zabrana da ne može da nam priđe - rekla je pevačica i potom istakla da bi volela da Dušanu bude zabranjeno da joj spominje ime.

- Zabranila bih mu da spominje moje ime. Stavila bih mu flaster preko usta, ali to ne mogu da uradim. On je za mene vazduh, a on misli da još uvek ima šanse kod mene. Misli da sam još uvek ona ista naivna Tanjica, ali ja sam žena koja će u martu sledeće godine napuniti 37 godina. Prošla sam bolnu životnu školu koju ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Bog nam daje onoliko koliko možemo da podnesemo, a ja sam iz svega ovoga izvukla zaključak da moram da mislim na sebe - navodi Tanja.

- Ako ja ne budem mislila na sebe, to neće učiniti niko drugi. Kada se svetla i kamere ugase, kada padne zavesa, ja ostajem sama sa sobom i štitim sebe od takvih ljudi kao što je on. Ja sam zbog njega toliko omrzla alkohol da već dve godine, koliko nisam sa njim, nisam okusila čak ni kap alkohola - zaključila je Tanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike