Vojaž se osvrnuo na vezu s Breskvicom, pa otvorio dušu: Jedno sebi nikad neće oprostiti!

18.12.2021

08:51

0

Treper smatra da bi „klinački pristup svemu bio zdraviji"...

Vojaž se osvrnuo na vezu s Breskvicom, pa otvorio dušu: Jedno sebi nikad neće oprostiti!
Voyage 3 - Copyright Printscreen Kontrašou

Mladi treper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, gostujući u jednoj emisiji osvrnuo se na vezu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom koja je i te kako bila medijski praćena, kao i njen kraj. Ovom prilikom je priznao šta sebi nikada neće oprostiti „vrativši film" na taj odnos, ali napominjući svakako da se među njima nisu dešavale strašno loše stvari, jer je u pitanju bila - mladalačka ljubav. 

- Ono što nikad neću oprostiti sebi u odnosu sa Breskvicom to je konstantna potreba za radom. Više taj neki klinački pristup tome, bi bio zdraviji... Što se tiče rada i svega toga, takav sam, striktan i možda je to jedina stvar koju zameram sebi. Ništa se nije loše dešavalo među nama da bih sad nešto posebno mogao da izdvojim, to je mladalačka ljubav - objasnio je u „Kontrašouu" Vojaž, pa u jednom trenutku i dodao kako se njih dvoje, otkako su se rastali, nisu ni čuli. 

„Nući me je razočarao"?

Printscreen Kontrašou
 

Sa druge strane, tvrdi da je od oca naučio kako da prepozna ljude i prilike.

- Od oca sam naučio kako da prepoznam ljude i prilike u životu, a osoba koja me je sa scene razočarala je Nući, jer me ne sluša. Kada mu kažem da alkohol mora da stane, mora da posluša, to je za njegovo dobro - izjavio je on, a govoreći dalje o kolegama sa scene „nagradio je" Milicu Pavlović „titulom" najzgodnije žene na domaćoj sceni. 

- Najzgodnija žena na estradi je Milica Pavlović, a devojka Elena Kitić... Milica je starija dosta od mene, jednostavno ima dužu karijeru. Najbolja je riba od svih na estradi, najlepša žena. Ne bismo se muvali Milica i ja, da je Elena Kitić, možda bih razmislio - nasmejao se on. 

Printscreen Kontrašou
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike