Milan Marić je uvek voleo starije dame: Ko će da odredi da to nije u redu?

20.12.2021

14:24

0

Autor: Marija Mitić

Po gradskim kuloarima već dugo se govori o glumčevoj navodnoj vezi sa 19 godina starijom izabranicom Jelenom Pavlović

Milan Marić je uvek voleo starije dame: Ko će da odredi da to nije u redu?
Copyright Milan Marić, serija "Državni službenik" / Promo / Vladimir Avramović i Irena Canić

Već dugo se po gradskim kuloarima govori o navodnoj vezi Milana Marića sa 19 godina starijom izabranicom Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme. Iako popularni glumac nije potvrdio ove navode, poznato je da je naklonjen starijim damama, s obzirom na njegove prethodne izbore.

U jednom od poslednjih intervjua Milan je istakao da mu je u ljubavnom odnosu najmanje bitna razlika u godinama.

ATA Images/Antonio Ahel/Instagram
 

 

- Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? - objasnio je glumac i potom otkrio da bi idealno bilo da njegova buduća izabranica, odnosno, životna saputnica ne zna baš ništa o njemu.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Podsećanja radi, Milan Marić se pre Jelene zabavljao sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija osamnaest godina, a u vezi su bili 6 meseci. Takođe je bio u vezi i sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega starija devet godina. Glumac je tada nagovestio da je pritisak medija bio jedan od razloga kraha.

- Mi smo čuvali vezu od medija ali nije nam to uvek polazilo za rukom. Ta veza je sada već davno završena - rekao je glumac za Story.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike