Ovo se ne zaboravlja! Eksplicitne scene Marića i Timotijevića izludele tviteraše (FOTO)

28.07.2021

14:36 >> 14:44

0

Autor: D. Božović

Miloš i Milan su profesionalno odigrali uloge homoseksualaca, a intimni kadrovi su nakon 9 godina postali ponovo aktuelni

Ovo se ne zaboravlja! Eksplicitne scene Marića i Timotijevića izludele tviteraše (FOTO)
Copyright Milan Maricic/ATAImages/Printscreen

Velika imena glumačke scene, a moglo bi se reći i miljenici nežnijeg pola, Miloš Timotijević i Milan Marić snimili su pre nešto manje od decenije eksplicitne scene za potrebe filma „Narednik”, a koji su ponovo postali aktuelni zahvaljujući korisnicima društvene mreže Tviter.

Milan Marić, Miloš Timotijević, Printscreen Tviter

Seksualni odnosi istog pola su gotovo uvek tabu tema, a tviteraši su sada nakon devet godina opet oživeli intimne kadrove ovog profesionalnog dvojca i prekinuli tajac.

Marić i Timotijević poneli su glavne uloge u ovom filmskom ostvarenju, a njihovi strasni poljupci su mnoge praktično ostavili bez teksta. Naime, njih dvojica su glumili homoseksualace, veoma labilnih karaktera i životnih preokupacija. Problemi i traume koje vuku iz prošlosti su ih spojili. Iako je najednom sve izgledalo idilično, zapravo je sve otišlo u pogrešnom smeru.

– Na „Kratkom metru” je film odlično prošao što se tiče reakcija publike, a moja direktorka fotografije Maja Radošević je dobila nagradu za najbolji snimateljski rad. Sigurno je bilo i loših reakcija ali niko nije glasno negodovao – rekao je tada reditelj Nikola Ljuca.

Milan Marić, Miloš Timotijević, Printscreen/Twitter

Podsetimo, Miloš je tumačio ulogu bivšeg vojnika, dok je Milan student. Njih dvojica jedne noći završavaju zajedno u stanu, gde dolazi do intimnog čina. Narednog dana dolazi do potpunog obrta i samoubistva vojnika, koji nije uspeo da se izbori sa svojim demonima. Dezorijentisani student nakon ovog incidenta uzima svoje stvari i nestaje sa mesta nesreće. Po svemu sudeći, ovo veče je bilo kobno po obojicu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike