Mile je penthaus kupio, ali ne i video! Obezbedio sebi i tri penzije, pa strpljivo čeka: Biće dovoljno za lep život!

19.12.2021

13:35

0

Kitić je već dugo aktivan na sceni, ali objašnjava da se svakako trudio da pravi pametne poteze, kako bi pod stare dane samo uživao

Mile je penthaus kupio, ali ne i video! Obezbedio sebi i tri penzije, pa strpljivo čeka: Biće dovoljno za lep život!
bakan_music_festival_07122021_0037 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mile Kitić rešio je da danas-sutra uživa „za sve pare"! Iako već dugo aktivan na muzičkoj sceni, pevač je svakako vrlo pažljivo ulagao, kako pod stare dane ne bi morao da razmišlja o novcu.

- Prošle godine smo kupili penthaus u Dominikani, iskreno, ja ga još uvek nisam ni video. Marta i Elena su trenutno tamo. Žena je bila zadužena za opremanje stana, na meni je bilo samo da iskeširam novac - nasmejao se Mile, koji je sebi uspeo da obezbedi tri penzije.

- Naš posao je vrlo neizvestan i potrebno je na vreme štedeti. Ja sam sebi uplaćivao staž i doprinose, tako da ću imati tri penzije, srpsku, bosansku i nemačku. Nisu to velike sume novca, ali nakupiće se. Takođe sam kupio i nekoliko nekretnina, to kad se spoji biće mi dovoljno za lep život - ceni dalje pevač u razgovoru za „Alo", ističući kako su tokom pandemije brojne njegove kolege gotovo završile na rubu egzistencije, a samo zbog nepromišljenosti.

Nisu pazili dok su imali!

- Tokom pandemije mnogo mojih kolega je završilo maltene kao socijalni slučaj i to uglavnom jer nisu pazili dok su imali novac. Naravno, niko od nas neće pare poneti u grob, ja sam veoma galantan. Svaki taksista u gradu me zna, uvek ostavljam dobre bakšiše, jer smatram da ne možeš dobiti dok ne daš - objasnio je Kitić, koji ne krije da je vrlo vezan za porodicu koju finansijski i pomaže.

- Ima dva brata i sestru i njih pomažem, jako je bitno održavati porodične veze. Moje selo je bilo bez puta, ja sam držao koncerte i dao sam deo novca opštini kako bih pomogao u asfaltiranju. Nikada neću tamo živeti, ali često idem u Bosnu i imam dosta zemlje tamo.

S druge strane, govoreći o svom braku, tvrdi da njegova žena nije ljubomorna na devojke koje mu se nabacuju.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Marta super reaguje na devojke oko mene, kaže: „Dok te jure ribe i meni valjaš, dobar si“. Kad nju zovu frajeri, ja se u to ne mešam, dok je zovu, valja - nasmejao se on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike