Tata i ćerka konačno snimaju duet: Mile Kitić otkrio zašto je do sada to izbegavao

09.12.2021

12:00

0

Autor: Marija Mitić

Pevač očekuje veliki uspeh ove pesme koju je napisao sin pokojne Marine Tucaković, Milan Radulović Laća

Tata i ćerka konačno snimaju duet: Mile Kitić otkrio zašto je do sada to izbegavao
Elena i Mile Kitić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Često se govori o potencijalnoj saradnji Mileta Kitića i njegove ćerke Elene, a publika već dugo očekuje njihov duet, s obzirom da su oboje veoma uspešni pevači. Da će uskoro do toga i doći otkrio je pevač i objasnio zašto je do sada izbegavao da sa ćerkom snimi duetsku pesmu.

- Uskoro objavljujem duet sa Elenom. Svi su me pitali što to ne uradim, ali meni nekako nije išlo da pevaju ćerka i otac. Uspešan sam, a i ona je uspešna u toj svojoj muzici. Već smo snimili pesmu, samo još treba Laća da izmeni jedan deo teksta i da Elena ponovo otpeva jednu deonicu. Ja sam svoj deo odradio, pravi sam lav u studiju! (smeh) Prvobitno nisam bio za to, ali mislim da je sjajan spoj u pitanju. Svi kažu da će pesma dobro proći - rekao je Kitić u emiisji Premijera, a potom se osvrnuo na Elenino detinjstvo i otkrio da li su on i njegova supruga Marta Savić bili strogi roditelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

- Marta i ja se nikada nismo svađali, osim ponekad oko Elene. Iz ove perspektive shvatam da je Marta bila u pravu. Kad je Elena bila manja, ja sam bio mnogo slab na nju i popuštao sam joj u svemu jer sam često bio na putu, pa kad dođem kući i mnogo je poželim, i čujem Martu kako joj bilo šta brani, odmah kažem: "Pusti dete!" - ispričao je Mile i priznao da je ipak Marta bila onaj "strožiji policajac".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

- Marta je bila "strog policajac" u njenom vaspitavanju. Stalno joj je govorila: "Nemoj ovo, nemoj ono, ne može ovo, ne može ono". Što se genetike tiče, povukla je na mene da bude sportski tip. Ima moju građu, sitna je, ali je po karakteru više na Martu. Kad je bila mala bila je ista kao ja u licu, a sada sve više dobija Martin oblik lica i glave, ali je, po građi, i dalje na mene - kaže pevač i priznaje da je najviše zbog ćerke odlučio da kupi nekretninu u Dominikanskoj Republici.

- Zbog nje sam prevagnuo kada je reč o toj kupovini. Ona se mnogo vezuje za Ameriku, mašta da je tamo, u Los Anđelesu, na Menhetnu - ispričao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike