"Sve me pitajte, samo to ne" Saša Matić muči muku sa preseljenjem u novi dom: Valjda ću i ja imati svoj kutak (VIDEO)

19.12.2021

07:45

0

Pevač je za naš portal progovorio o selidbi, ali i o novom albumu i ulaganju velikog novca u njega u vreme pandemije

"Sve me pitajte, samo to ne" Saša Matić muči muku sa preseljenjem u novi dom: Valjda ću i ja imati svoj kutak (VIDEO)
Saša Matić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Popularni pevač Saša Matić odlučio je da obraduje svoju publiku svojevrsnim poklonom za ulazak u novu godinu - albumom koji ima čak 13 pesama, od kojih se duetska sa Jelenom Rozgom posebno izdvojila i samo za dan napravila bum. Na konferenciji za novinare koju je organizovao, Saša je razgovarao sa medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, te pričao o albumu, ali i o stvarima koje mu se dešavaju u životu.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Na početku razgovora za 24sedam, Saša je otkrio zašto je odlučio da njegov novi album nosi naziv "Dva života".

- Nazvao sam ga tako zato što, kada sam ja u pitanju, imam jedan život koji živim, a drugi koji sam sanjao. Sada mi se taj san ostvario - rekao je Saša, te otkrio da nije očekivao da će duet sa Jelenom naići na takvo oduševljenje fanova:

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Znao sam da će biti tako, postoje pesme koje čujete prvi put i odmah znate šta će se desiti. Tako je bilo i sa pesmom "Ko si ti" (duet sa Aleksandrom Prijović), pa tako i sa ovom. Nisam baš očekivao za jedan dan šta će se desiti, ali da sam znao da će pesma zaživeti i postati hit, u to sam bio siguran. Brzo sve ide (smeh).

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako vreme pandemije koronavirusa još uvek traje, a estrada je bila posebno pogođena time jer nisu mogli da nastupaju, samo se nametnulo pitanje da li je "ludost" ili potreba snimiti novi album, za šta je poznato da je potrebno dosta novca. Međutim, Saša nije imao sumnju.

- Da sam tako smatrao (da je ludost), verovatno ne bih ni snimao. Smatram da mogu sebi da dozvolim taj luksuz da deset godina ne snimam ništa. Ali svakako ćete duže trajati ako radite na sebi i na novim pesmama, ako snimate, to je sigurno. Može i ovako, da se ne snima. Ali ako ste već u snazi, imate volje, elana, ako vam se peva, onda snimamo, brate (smeh).

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako je sada objavio novi album i ostvario poslovne snove, pitali smo Sašu da li je sledeće veliko što će uraditi preseljenje u novi dom. Podsetimo, nedavno je 24sedam pisao o tome da je pevač kupio kuću pored doma pokojnog Marinka Rokvića.

- Sve me pitajte, samo to nemojte - rekao je Saša kroz smeh kada smo ga upitali da li se vrše pripreme za useljenje, a onda nam otkrio da li će u novom domu imati svoj kutak za koji će zahtevati da bude uređen baš onako kako on želi.

- Imaću valjda (smeh). Šalim se, imam naravno, ja moram da imam svoj kutak radni, tako da će to biti, ali kada će biti, e to ne znam - zaključio je pevač.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

O čemu je Saša još pričao, pogledajte u nastavaku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike