Saša Matić kupio novu kuću, prvi komšija je trebalo da mu bude Marinko Rokvić

08.11.2021

21:00

0

Pevač je potvrdio da je pazario novi dom, a onda progovorio i o kolegi koji je preminuo pre nekoliko dana

Saša Matić kupio novu kuću, prvi komšija je trebalo da mu bude Marinko Rokvić
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Matić uvek je bio jedan od najtraženijih pevača na ovim prostorima, ali i najplaćenijih. Dok neke njegove kolege troše novac na razne stvari, on je odlučio da ulaže u nekretnine, pa je tako pazario kuću u jednom beogradskom naselju i to tik uz porodični dom pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra nakon borbe sa rakom pankreasa.

Saša Matić Foto: 24sedam
 

Saša Matić je za ovu kuću iskeširao pozamašnu sumu, ali je uložio i dosta novca u njeno renoviranje. Kako smo saznali od izvora bliskog pevaču, njegova porodica i on su želeli da sve bude po njihovoj meri i da svaki detalj bude savršen.

Matić se radovao tome što će mu pokojni Rokvić biti prvi komšija jer ga je cenio kao prijatelja i kolegu, a veoma ga je rastužila njegova smrt, tvrdi izvor za 24sedam.

ATAImages/ G.G.
 

Tragom ovih saznanja, pozvali smo pevača koji nam je potvrdio da će se uskoro useliti u novi dom, ali i da mu je žao što mu Marinko neće biti komšija i neće se družiti kako su planirali.

- Tako je, kupio sam kuću pored porodičnog doma Marinka Rokvića, u koju treba da se uselim za nekoliko dana. Mnogo sam se potresao zbog njegove smrti, on je bio moj prijatelj, odličan kolega, a trebalo je da bude komšija. Tome se radovao isto koliko i ja, ali se sve nažalost desilo drugačije - rekao je Saša Matić za 24sedam.

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, kako je naš portal prvi pisao, Saša je zakazao nastup za doček Nove godine u Beogradu, u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, a u odnosu na njegove kolege, on prednjači sa honorarom. Naime, Saša će u najluđoj noći zaraditi čak 50.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike