Saša Matić objavio 10. album! I ništa nije prepustio slučaju: S nestrpljenjem iščekujem komentare! (VIDEO)

15.12.2021

13:21

0

Posle četiri godine pauze, predstavio je svojoj publici 13 novih pesama, kojima obeležava i dve decenije profesionalne karijere

Saša Matić objavio 10. album! I ništa nije prepustio slučaju: S nestrpljenjem iščekujem komentare! (VIDEO)
Saša Matić (1) - Copyright Foto: Z. K. Munja

Saša Matić objavio je novi album „Dva života", posle četiri godine pauze. Ovaj album je, inače, njegov deseti po redu, a njime takođe i obeležava dvadeset godina svoje profesionalne karijere.

Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pesama, ali i jedna stara, koju je objavio u prethodnim mesecima. Iza sebe pevač ima brojne duete, a sada je usledila i saradnja sa Jelenom Rozgom, sa kojom je Saša snimio pesmu „Ti i ja“.

 

 

S druge strane, premijerno na „Dva života“ nalazi se pesma „Čujem da se ovih dana udaješ“, koju je Matić snimio za seriju „Ubice mog oca“, a publika će pretpremijerno moći da je čuje već danas.

 

 

Izborili smo se lavovski!

Kako ništa nije želeo da prepusti slučaju, Saša je za potrebe ovog projekta angažovao trenutno najbolje muzičke znalce. Pesme su radili Jelena Trifunović, Bojan Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje „Trag“, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić... Jednu od poslednjih pesama, koja nosi naziv „Nebitno“, pred smrt je napisala Marina Tucaković.

Promo
 

Za skoro svaku numeru uradio je i spot, a prijatelj novog albuma je kompanija Telekom Srbija.

- Veoma sam srećan i ponosan što posle nekoliko godina rada na albumu mogu da izađem u javnost i pokažem šta je ono na čemu sam sa mojim dragim kolegama predano radio toliko dugo. U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako napraviti album i pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspeli. Imali smo brojne otežavajuće okolnosti koje su nam zadavale muke, ali smo se izborili lavovski. Ovaj dan je poseban za mene i s nestrpljenjem iščekujem da čujem komentare koja je vaša omiljena pesma - rekao je Matić ovim povodom.

Promo
 

Podsećanja radi, Saša Matić će u najluđoj noći nastupiti u „Hajatu“, koji je rasporodat pre 15 dana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike